Vill köpa emballage, men vart ifrån?

78
2
Hej!
Jag har enbart en gång köpt in emballage till min webshop. Jag säljer relativt små saker men det kommer med alla säkerhet bli större objekt i framtiden. Jag har köp tidigare från boxon.se men jag är extremt missnöjd med deras hemsida att jag helt enkelt inte pallar att handla därifrån. Som ni ser blir inköpet via internet och det jag behöver hjälp med är att hitta någon bra och billig leverantör som säljer det mesta inom emballage, så som vadderade påsar, kartonger, tejp etc. Det är inga extrema mängder som ska inköpas.

Så, storma mig med tips 🙂
4
Hejsan![br]Quill har väl en del tror jag.[br]Vet inte vad det är för grejer som du ska skicka men om det inte är så ömtåliga grejer så kanske mailingbags kan passa?[br]Då kan du kolla in i min webshop www.magasinglag.se[br]
Försäljare av mailingbags http://www.magasinglag.se
1165
www.packoplock.se är en aktör som växer snabbt, och som jag hört många prata gott om.[br][br]Själv köper jag det mesta av en lokal pappershandlare. Han ger rabatt så att man inte betalar mer än ungefär vad det kostar på nätet, och till på köpet så får man anledning att ta en fika ibland och snacka lite skit.
78
2
slängde in en beställning påpackoplock, dom hade bra priser och en enkel webshop.
11
Om jag får låna tråden lite, så såg jag adresslappar å Laseretiketter för skrivare inne på pack o plock, å jag undra hur de funkar? Jag menar behöver man en speciell skrivare till dem, för om du öppnar ett word dokument å skriver adressen, hur ska jag kunna veta att det hamnar rätt på adresslappen?[br][br]Eller man kanske behöver ett speciellt dataprogram? I sådana fall vilket?
2066
2
I word klickar du på "Verktyg" och sedan "Kuvert och Etiketter". Läs mer i hjälpen eller närmaste kurs i word.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
78
2
Själv så slängde jag upp en tabell i word med lika många rader och kolumner som behövdes och gjorde test utskrifter på vanligt papper tills allt hamna där det skulle ligga och sen var det bara att skriva ut på ettikettpapper.
47
Annars kan man ladda ner program från averys hemsida, man måste vara medlem men det var gratis och enkelt vad jag kommer ihåg.
31
Jag investerade i en etikettskrivare, Brother P-touch, och den är guld värd. Medföljer programvara så du kan  spara adresserna. Sparra mycket tid när man har en återkommande kund, tar liten plats och är enkel att använda. Den är relativt billig i inköp också.
packa lätt - packa rätt
http://www.m-kylli-emballage.se
109
Jag blev tipsad om Aroxs [url=http://office.aroxs.com]http://office.aroxs.com[/url] och la en beställning där. En del lite udda prylar så jag tänkte att det blir säkert nån rest, men allt kom nästa dag. Supersmidigt, bra sortiment och inget tjafs om att man behöver medlemskap nånstans eller nån kod för att handla till bra priser.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
31
Får jag göra reklam för mig själv kanske? Jag säljer nämligen emballage, även till mindre beställningar. Jag har postorderpåsar, bubbelplast, silkespapper mm.[br][br]www.m-kylli-emballage.se[br]
packa lätt - packa rätt
http://www.m-kylli-emballage.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.