Inköp inte enbart från sverige?

96
Har listat ut några grossister jag tänkt att i framtiden ha som leverantör. Visserligen har grossisterna i Sverige en stor utbud men det känns som om man kanske också ska ta med grossister utanför Sverige.

Vad säger ni med erfarenhet. är det lönsamt att tex beställa hem varor ca 10 st/produkt från tex kina och hoppas på att det bli billigare än att enbart handla med svenska grosssister? Noname produkter går också bra.
Produkterna är inom plast och textilbranchen :nicka
www.trcore.com-Importera från Kina+ 3D Skrivare leverantör
1165
Det är inte lönsamt att köpa så små partier i Kina som du talar om. Beroende på hur stora produkterna är, samt hur dyra de är, så brukar man sällan vilja hantera mindre saker en sjöpall respektive 20" container i Kina. Med tanke på administration och tullavgifter sedan så vill du inte heller hantera mindre partier än så åt gången.
16
Hejsan,[br][br]Det gar givetvis att kopa mindre partier fran asien/Kina och det finns manga leverantorer som saljer det. Men som det skrivs tidigare sa kan det vara svart att fa lonsamhet pa det hela om du bestaller ett litet antal for att fraktkostnaden blir hog per enhet. [br][br]Mindre kvantiter som inte ar skrymmande ar oftas mer lonsamma att flyg till Sverige  med tanke pa den hoga startkostnaden att ta in losgods via bat.[br][br]Min rekommendation ar att hitta nagon/nagra produkter du tror pa och kopa in ett antal och se hur det gar. Se det som en marknadsundersokning, inte att du ska tjana storkovan pa forsta ordern.[br][br]Lycka till![br][br]Mvh,[br]Johannes Landstrom[br]08-559 236 48[url=http://www.yourlink2asia.com][br]www.yourlink2asia.com[br][/url][email][email protected][/email]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.