Hitta leverantör!

8
Hejsan.
Nu är det så att jag försöker hitta leverantörer som säljer PC och Konsol-spel billigt men har inte lyckats med detta, och behöver därefter lite hjälp med det. Så hoppades på att nån här inne kunde hjälpa mig. Går lika bra att skicka Mail. /Jonas
8
är det ingen som kan ge ett tips? mvh jonas
2066
2
Ett starkt tips är att inte sitta och vänta på att folk ska ge dig det du behöver. Har du t ex varit förbi elgiganten, siba, game o s v för att fråga var de handlar? Har du letat nåt på internet?[br][br]Nåväl, lite tips har jag ändå:[br]Officiell grossist för Nintendo är [url=http://www.bergsala.se/]Bergsala[/url], och för Playstation är det [url=http://www.nordiskfilm.se/]Nordisk Film[/url].[br][br]Om det är mindre volymer som privatperson är nog Elgiganten, Siba, Game, Pricerunner och alla möjliga importfirmor bättre alternativ.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
22
Order Hemelektronik och Pan Vison är några du kan kolla med. Normalt kan du läsa på produkten vem som är agent för varan.[br][br]Jag säljer konsolltillbehör, tangentbord, möss, mm. [br][br]PM:a mig så ska jag berätta mer.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.