Klädtillverkare i utlandet

2
Hej.

Jag har lite funderingar som jag hoppas att någon kan hjälpa mig med.
Håller på att designa egna kläder som ska säljas på internet, men är i behov av bra klädtillverkare för att sy upp. Är det någon som har något bra och pålitligt företag? Gärna i sydamerika eller asien. Billigt, men självfallet riktigt bra kvalite.
Tacksam för svar!

450
Om du ej ska göra 10000 av varje så tycker jag du ska söka dig österut. Estland, Lettland eller kanske ryssland. [br][br]http://www.european-outdoor.de/html/en/home/index.php[br][br]Alla kontakter du behöver finns på denna mässa, kan jag lova. Var där för 6-7 år sedan då jag jobbade för ett engelskt/irländskt företag.[br][br]Och se till att du har kontakt med någon utställare, så du kan få utställarkort då får du gratis drinkar och mat efter stängning varje dag. Och allt avslutas med en fest för alla utställare där allt är gratis(själva festen kostar ngn hundring). [br][br]Du får inte missa det om det är outdoor du är ute efter, annars finns en mässa i danmark, utanför köpenhamn som borde vara i dagarna, googla...
2360
37
Om du bestämmer dig för Lettland och behöver hjälp med språket är min hustru auktoriserad svensk-lettisk tolk och finns på plats i Riga till den 3/4 sedan i Sverige i ca 6 veckor sedan åter Riga till slutet av september enl. planer.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2
Tack för svaren![br]Anledningen till att jag är intresserad av sydamerika, är för att jag är bosatt i USA. Det är smidigare med språk och resor dit.
12
Vill du ha kontakter till klädtillverkare i Bangladesh kan du kontakta [email protected] som kan hjälpa dig hitta rätt.[br][br]/David[br][br]
162
[url=http://siamon.net/babystore/]http://siamon.net/babystore/[/url]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.