Ny dator - tips!

35
Tänkte jag skulle köpa mig en ny bärbar dator om ett tag.

Ge mig lite tips på någon bra och hyffsat billig dator.Tack!
187
utifrån all denna information så kan jag rekommendera dell. Både billig och bra dator för kontors ändamål
Frilansande människa
53
Vill oxå rekommendera dell...billiga o bra grejer..man kan anpassa lite som man själv vill ha det...har en bärbar där ifrån..har funkat hur bra som helst
35
Det verkar som det blir att kolla in dell då. Inga fler tips? Det verkar ju finnas hur många affärer som helsst som säljer datorer online.
50
Välj en dator som är anpassad för det du skall jobba med. Välj en leverantör som du vet du får support från. Själv rekommenderar jag HP som fabrikat.
114
[quote="Lomonosov"]Själv rekommenderar jag HP som fabrikat.[/quote] [br] [br]Instämmer, köpte en HP nx7010 i maj och är mycket nöjd med den. Den modellen är nyligen borttagen dock. [br] [br]Men man får tänka efter vad som är viktigt. Jag satsade en del på att få bra skärm (15.4 tum WSXGA+ , det vill säga en widescrren med bra upplösning) eftersom jag arbetar hela dagarna vid den och dessutom ibland jobbar med bilder och design. Dessutom är det bra att tänka på att den ska gå att bygga på med minne och dylikt framöver, tycker jag.
35
Har dell bra support?
187
Både Dell och HP har nog en tillfredställande support. [br] [br]Det vkktigaste är nog att du Väljer en dator som är anpassad för det du skall jobba med som Lomon.... säger. [br] [br]Om priset är viktigt kanske du ska välja en begangnad dator. det brukar vara bland de bästa köpen om man kan lite om datorer.
Frilansande människa

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.