Dropshipping - Sälj andras prylar

91
8
Dra igång med så kallad dropshipping. Det innebär att du är en slags återförsäljare till en eller flera importörer/leverantörer. Du samlar ordrar via en hemsida på nätet eller med hjälp av nyhetsbrev och skickar dem vidare till leverantören som fraktar och tar betalt. Kostar inte många kronor att dra igång och du behöver varken bekymra dig om lager, kundtjänst eller logistik. Har du en befintlig hemsida kan du enkelt leta upp någon närliggande produkt som dina besökare kan vara intresserade av.
207
3
Gammalt inlägg, yes i know! Men är intresserad av detta och ligger i ett "hunter"-läge. Någon som ligger inne med tips på företag man kan kontakta. Hade en kontakt som verkade ok, och där pengar faktiskt säkert skulle ha rullat in. Men dåliga vibbar pga. kass respons vid frågor inför ett ev. samarbete. Så det ligger på is.
2
Hur är status, något nytt eller ligger det fortfarande på is? Vad för typ av prylar skulle det kunna vara som man säljer vidare? En annan tanke skulle kunna vara att göra på samma vis (dvs driva E-handel) fast mot privatpersoner som sitter på saker hemma som dom aldrig använt.. Kryddar man detta med en del som bidrag till välgörenhet så kanske man kan charma folk från att överge blocket tom. Dessutom känns det väldigt i tiden i dagens "sharing economy".. Vad tror ni? Efterfrågan efter prylar skulle man kunna söka via facebook, tex..
207
3
Före egen del är det ett avlutat kapitel då det var/verkar för krångligt.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.