Partybuss

91
8
Inred en buss eller husbil som ren partybuss och kör runt i din hemstad med turister och guida dem till stadens bästa smultronställen.
23
Eller fyll bussen med 50 party-sugna ungdomar, besök olika städer varje helg och då de bästa nattklubbarna och pubarna i resp. stad. Be nattklubbarna sponsra resan och ta 200 kr/person+ev.boende. På en buss kan du på så sätt omsätta 40 000 kr/mån om bussen är full.
119
[quote="heterpeter" post=42601]Eller fyll bussen med 50 party-sugna ungdomar, besök olika städer varje helg och då de bästa nattklubbarna och pubarna i resp. stad. Be nattklubbarna sponsra resan och ta 200 kr/person+ev.boende. På en buss kan du på så sätt omsätta 40 000 kr/mån om bussen är full.[/quote] Den här vidareutvecklingen var intressant! Kör du både fredag och lördag dubblar du omsättningen till 80 000 kr/mån vid 100% beläggning. 75% beläggning ger 60 000 kr i oms. på 4 veckor. En liten snabb kalkyl: Biljettintäkter: 60 000 kr Busskostad: -5 000 kr (gissning, per månad) Ers. från nattklubbar: 8 000 kr (1 000 kr/ställe) Övriga kostnader: -5 000 kr Resultat 4v: +58 000 kr Hmm... låter för bra... Men klart intressant! :) /Peter
peterkorkala.se - godis24.se, japanfakta.se, faktabank.se. Håller på att starta upp e-handel på godis24.se
13
Kul idé :) Detta var det jag tänkte mig när jag läste rubriken http://www.partybussar.com/
1
Jag gillar idén, den är bra. Men jag tror det är lätt optimistiskt att tro att ni kommer ha så mycket i "vinst" efter varje resa. Ni lär behöva vara två stycken personal på bussen. Och helst bör väl den ständigt ner spydda bussen behöva göras i ett material som är lätt att skölja av med högtryckstvätt ;). Det lär bli ekonomiskt ohållbart att ha en buss som bara rullar två gånger i veckan. Ett alternativ är att rikta in bussen mot någon typ av supporterbuss för idrottsföreningar. Och då brukar det funka med en chaufför bara (vet jag av egen erfarenhet, har varit ordförande i almtunas supporterklubb under några år) som en extra inkomst källa.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.