Svensklärare online över Skype

91
8
Sverige är ett litet land men världen är stor och vi kan snabbt räkna upp flera personer som skulle vilja lära sig svenska. Du behöver en dator, headset och en liten marknadsföringskostnad på Google Adwords, sen är du igång.
4
Jag skulle säga att det finns rätt så många i Kina som skulle vilja studera Svenska genom detta metod. Troligen mest studenter some studerar svenska eller studenter some funderar eller planerar att studera i Sverige. Om man vill nå denna marknad måste man troligen också använda sig av Baidu advertising some är en kinesisk "kopia" av Google Ads. Skulle gissa att man behöver hjälp från en person som behärskar kinesiska innan man gör det dock. Men det är ingen störra problem. Undrar om det finns en bra plattform att använda som skulle vara ett bättre alternativ att lära språk över nätet.
338
19
Spännande idé! Det skulle nog vara bra att starta en liten community eller forum där ens studenter kan träffas och prata med varandra om hur de upplever lärandet. Här kan ni säkert hitta bra plattformar att använda om inte skype räcker till: http://www.techworld.com.au/article/223565/10_open_source_e-learning_projects_watch/

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.