Sponsor till Greenday.se

3
Hejsan allihopa. Just nu har ni som tex har ett bra webbaserad företag chansen att marknadsföra er lite extra bland folk, framför allt yngre sådana. Nu söker vi sponsorer till ett antal tävlingar på Fan-siten www.greenday.se som ja...ni kan gissa är det till det världskända bandet Green Day som är omåtligt populära bland ungdomar världen över.därför har det också gått väldigt succésivt fram för våran sida som hela tiden ökar i besökarantal per dag...just nu ligger det runt 500-600 om dagen tror jag.Av våra sponsorer vill vi ha en mindre summa pengar, ca 400-500 kr per tävling. Våra tävlingar brukar få 2000-3000 deltagare och detta är bra med tanke på att vi enbart lottat ut mindre priser än så länge.Vad får sponsor ut av detta ? Jo, erat namn, tex loggan för företag kommer att stå som huvudsponsor...därefter kan man anpassa tävlingarna också där frågor om erat företag tillkommer vilket gör att besökarna måste kolla in eran sida för att få svaren. En mycket bra metod som många stora företag använder idag.Men vi är öppna för de flesta förslagen så bara maila och så diskuterar vi fram nåt rimligt =)Http: www.greenday.se

Mail : [email protected]
507
1
Hur ser Er målgrupp ut på sidan? Du skrev yngre personer, vad innebär det?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
3
Det är lite olika men runt åldrarna 14-18 är det som störst eftersom det är ett Pop band men det finns äldre lyssnare också.
507
1
Vi på företagande söker ju bra sätt att marknadsföra oss på men det känns lite som fel målgrupp för oss.....annars hade vi varit intresserade.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.