Marknadsföra podcasts för www.mepodium.com

3
Hur ska man med en budget = 0 kr marknadsföra sig på nätet? eller i övrig media? Någon tipsade om att göra en sk "snackis", typ en liten rolig film som sprider sig av sig själv.Andra tips??Vår site heter www.mepodium.com by the way :grin:
3
En snackis är en bra ambition men ett svårt alternativ. Se till att det är en genomtänkt idé och testa den på åtskilliga försökspersoner. Säkra så mycket det går för att få önskad effekt. När du väl släpper den, på t ex YouTube, har du ingen kontroll längre.[br][br]En annan nollbudgetstrategi som borde passa bra i ditt fall är att ha en företagsblogg vid sidan av sajten. Genom den kan du marknadsföra, nätverka och även distribuera podcast. Bloggandet ger nog bäst resultat kring nätverkande och relationsmarknadsföringen - viktiga delar i pusslet. Bloggosfären är ju långt framma när det gäller att testa teknik och prenumerera på "poddar".[br][br]Lyckat till!
205
1
Satsa så mycket tid du kan på olika forum och ha adressen i din signatur. Akta dig bara för att skriva nonsensinlägg, då får du istället dåligt rykte och folk börjar undvika dig och din sajt. Det är det som gör att det tar lång tid och är svårt, men börja med att skriva i forum som handlar om asker du kan och är intresserad av (ex fiske-forum eller textil-forum, vad än du kan ha för intressen).
7
Youtube, bloggar, forum... Det finns hur många möjligheter som helst bara man är lite uppfinningsrik.[br]
1616
4
Det gäller dock att vara varsam så man riktar det på rätt ställen mot den egna målgruppen. Många älskar att samla in andras uppgifter för spridning av spam mm.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
11
Jag har själv tagit ner några av era podcasts och lyssnat på dem när jag hittade er för några månader sedan. Gillar konceptet starkt. En idé är ju att skapa vissa eller alla podcasts som kan läggas som embedded på t.ex. bloggar och andra sidor. Det borde ge bra genomslag. Det är bra att erbjuda kunden möjlighet att utnyttja materialet på dennes villkor.[br]Se t.ex. Wallstrip.com där fansen sprider avsnitten de gillar på sina bloggar och webbsidor.[br]Även ett enkelt sätt att tipsa en vän är viktigt. Enkelt och väl synligt.
Martin
3
Ett rätt billigt tips är att annonsera med s k "flyers" på Facebook. Där kan du rikta dig mot kön, ålder, vissa gruppindelningar och vissa geografiska preferenser. 150 000 flyers under tre dagar (50 000 per dag) för 300 USD.[br][br]Kika på länken:[br][br]http://www.facebook.com/flyers.php?ref=adv

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.