Försöker nå en specifik målgrupp med fysiskt material

1
Hej!
Jag har byggt en tjänst som kopplar samman dina banker med google sheets så att man alltid har uppdaterad bankdata i google sheets. Många tycker om att använda google sheets för att hantera olika ekonomi-relaterade uppgifter och utan min plugin måste man manuellt uppdatera data hela tiden. Ursprungligen så byggde jag tjänsten för min egen skull men fick intresse från vänner och kollegor om att göra det till en produkt och nu finns nordveld.com 

Jag har några få kunder men är nyfiken på att se om jag kan växa intresset något och eftersom jag är mer tekniskt- och produkt-orienterad så är så klart marknadsföringen lite svårare för mig. 

Men häromdagen så fick jag hem ett utskick då jag startat ett annat bolag. Utskicket var semi-relevant men jag insåg att jag faktiskt öppnade brevet och läste igenom deras offer. Jag antar att de skickar ut till alla nystartade bolag. 

Så frågan är; hur kan jag göra likadant? Jag tänkte börja med en stad i Sverige för att se om det blir något intresse genererat. 

Väldigt nyfiken på om ni har några tips på hur jag kan växa tjänsten men även då också specifikt hur jag kan nå alla nystartade bolag med ett trevligt erbjudande. 

Tack på förhand!
Trött på att uppdatera din bankdata manuellt i Google Spreadsheets? Nordveld.com löser det 🙌

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.