Adresserad direktklam - när är bäst ?

0
Vi funderar på att börja göra utskick i form av brev, i brevlådan. Breven kommer att marknadsföra en tjänst som ska kosta dem 200kr i månaden.
Konsumenten kan teckna direkt via detta brev.

Vi undrar om någon här har erfarenhet eller en idé om vilken dag i månaden som skulle ge bäst effekt för brevet att landa i brevlådan.

Det finns mycket information om att email är bäst att skicka tisdagar vid specifika tider. Det finns dock inget att hitta om det är bättre att skicka tidigt eller sent på månaden.

Tacksam för svar och diskussioner kring ämnet.
367
28
[b]Vilken dag i veckan som är bäst vet ingen. Egentligen.[/b] Det viktigaste när det gäller Direktreklam eller Direktmarknadsföring är testa, testa, testa. Testa olika budskap. Olika dagar för utskick. Vad som påverka respons- köp- avgörs av mängder orsaker. Dagsformen hos mottagaren kan vara en. Precis som ni kommer att testa olika dagar testar ni mängder av budskap, formuleringar, erbjudanden. Naturligtvis kan mängden av meddelanden i mailkorgen vara ett bekymmer men då är det kvalitén på rubriken som kan avgöra. Och kvalitén på säljbudskapet
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.