Sälja skor och väskor från Afrika online - Tips!

Paul Hansson
Hej hej hallå,

Vi har nyligen beslutat oss för att börja sälja handgjorde espadrillos och väskor i Sverige. ALla våra produkter tillverkas på plats i Kapstaden, av vårt härliga team av lokala förmågor! Verksamheten går under namnet Africanas och ligger just nu på mer eller mindre en hobbynivå.

Har inte jättemycket erfarenhet av onlineförsäljning i Europa, men ni där ute kanske har bättre koll? Vår enda försäljingskanal för den svenska marknaden kommer gå via africanas.se, men vi undrar om någon kan ge oss lite konkreta tips på hur man kan få snabbare rullning på en sånhär verksamhet?

Naturligtvis vore det kanon att få en del influencers att skriva om produkterna, men det kostar ju skjortan!

Så, vad har ni för tips?
103
35
Fråga på Ehandels forumet, verkar vara mer ehandlare där: https://www.ehandel.se/forum/
128
17
Kör mycket inlägg på Facebook o instagram!
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
12
4
[i]Hej Hej Hallå Paul![/i] Nu kommer jag lite sent till festen, men tycker ditt koncept är intressant och spännande. Först och främst, var inne och kollade lite på era produkter och tankesätt. Jag blir impad, tycker det verkligen är häftigt att ni har fått ihop detta och själv gillar jag färgglada produkter. Har en del erfarenheter inom e-handel och tycker det verkar som ni har fått till det bra. Men för att få bättre rullning/ snabbare rullning på detta så är det [b]marknadsföring[/b] som gäller. Både [b]social marknadsföring[/b] och [b]digital marknadsföring[/b], se till att synas mycket. Locka följare på[b] Facebook och instagram [/b]för att kunna ge snabb information om ny produkter och erbjudande, samt sprida varumärket. [b]Google Ads[/b] för att kunna retarget besökare och fånga de som är intresserade utav era produkter. Sen tycker jag du har rätt med [b]influensers[/b], det ger bra effekt om man hittar rätt målgrupp. Men det behöver inte kosta skjortan, utan vissa influensers tar gärna någon produkt som betalat eller liknande. Men tänk på att kolla igenom influensers ordentligt, vissa kör med falska följare som inte har något äkta engagemang från sina följare. Hoppas det hjälpte och hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar! [i]Tack! Mvh Emil [/i]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.