Telemarketing söker Projekt

1
Vi är tre personer som har ett aktiebolag under bildande vars affärsplan är att bedriva telefonförsäljning och söker därför säljprojekt. Vi är tre delägare varav två kommer vara aktiva på säljgolvet och en ta hand om ekonomin.

Med tiden vill vi självklart rekrytera fler och växa men vi vill hitta ett stabilt säljprojekt som vi kan bygga upp vårt företag med och kring. Två av delägarna kommer sitta på säljgolvet och även ta hand om rekryteringen. Tack vare att de själva är unga har de ett stort kontaktnät inom det yngre åldersspannet och känner därför många som är i behov av ett deltids och heltids jobb.

Vi kommer att rikta in oss på ett väldigt brett segment och erbjuda tjänster inom både B2C och B2B.

Skulle det finnas ett intresse av att samarbeta med oss i framtiden maila gärna mig då på [email protected]
13
1
Hej, söker ni fortfarande efter uppdragsgivare? Jag har ett elavtal mot företag som jag vill få ökad volym på. (Vi har även ett fint privat avtal) Lite kort om produkten: Ett rörligt förvaltningsavtal med en takrpisförsäkring. 100% grön el. 0-19kr månaden. Förvaltning: Nästan som aktie/fondförvaltning, el leverantören köper in elen från nord pool, nasdaq och OMX när den är som förmånligast. Takprisförsäkring: Precis som det låter som, en livsförsäkring fast för dyra elräkningar!. Med andra ord, förutsägbara priser, säker försäkring som skyddar mot pristopparna. Är du intresserad av detta? Finns mer info att få läsa! Skicka gärna ett mail till: [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.