Behöver lite hjälp med hur jag ska avsluta en mening

30
Jag skickar riktade E-post till de företag jag vet jag kan hjälpa inom marknadsföring, där jag skriver kortfattad om mig samt referenser osv. Men jag vet inte hur jag ska avsluta texten på effektivt sätt för att försöka bok in ett möte.

Därför vänder jag mig till er🙂

Någon som kan hjälpa mig med förslag på hur en avslutande mening bör utformas, för att få till ett möte?

Uppskattar hjälpen!
367
46
Det känns som om det vore extremt viktigt att du kan visa tilltänkta kunder att du är proffs på marknadsföring, och att dina säljbrev har kvalitet därefter. Det är nog hela brevet och upplägget som kommer att avgöra om du får till ett möte. Några sim-sala-bim-avslut finns inte. -förutom vanlig avslutsteknik. Du skall nog publicera hela brevet om du vill räkna med att få professionell hjälp med ditt problem. MVH Imre R .[i].sky is the limit...[/i]
Redaktuellt
338
25
Som Imre säger så är det lättare om man får se hela brevet. Öppna ett google docs och lägg till länk här sen kan du stänga det när vi har kommit fram till ett bra brev. Ta bort namn och annat känsligt så klart. Annars kan kanske "Jag slår en signal på torsdag kl 10.00 så kan förklara mer på vilket sätt jag kan hjälpa er." Ring ring - Har du hunnit läsa mitt mejl jag skickade..? eller "Jag skulle gärna komma i kontakt med er för att lite kort berätta hur jag kan hjälper er - går det bra att jag ringer på torsdag kl 10.00?"

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.