Prissättning

mrnowhereman
Kan någon hjälpa mig med följande: Ungefär vad kostar det att köpa adresser till en bestämd målgrupp för ett utskick med direktreklam? tex 1000 st adresser.När man ringer upp företag för att sälja annonsplatser, bör man ha en fast prislista eller är det prutmån som gäller?Hoppas någon kan hjälpa mig!!
4
Menar du email-adresser eller vanliga postadresser? [br] [br]Ha en fastprislista för de olika annonsplatserna du vill sälja men om du själv känner att det behövs för att få kunden att nappa så erbjud ett lägre pris i utbyte mot en längre annonsering t.ex. [br] [br]Nu är ju jag ingen annonsförsäljare så du bör kanske ta mina ord med en nypa salt.
507
1
Mrnowhereman - varför inte bli medlem i forumet? Det är roligare när man vet lite mer om personerna bakom de konstiga namnen!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
23
Vi köpte vid en kampanj adresser från PAR, då räknade vi på om det var ungefär 1 kr per e-mail adress, och sen 0,50 kr för telefonnummer till mottagaren, nått sånt var det i alla fall, det var ett tag sen! [br] [br]men man kan få tag på rätt bra gratis uppgifter via tex gula sidorna, adressregistret, patentverket osv ! men då får man själv jobba lite mer för dem [br] [br]mvh [br]/ j
ww.kemikal.org - mitt företag
www.minfirma.nu - bokföring/fakturering för miniföretag
www.openstore.nu - Driv din egen webbshop
www.wiremoves.com - Mitt band!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.