Ideer för videomarknadsföring? Bråttom!

3
Godmorgon,

Jag skall skriva ett manusskript för en videointervju till ett företag som erbjuder marknadsföringstjänster och presentera det. Meningen är att videon skall uppstoppas på deras hemsida. Har blivit fast på detta och vet inte exakt hur man skulle kunna skriva ner det som ett manusskript.

Har någon erfarenheter eller kunskap om detta? Hur gör man en bra videointervju som förbättrar företagsbilden. Företaget är ganska litet. Det slår helt tomt för mig.

snabba svar uppskattas STORT! tack. Tar emot all kunskap.
3
Som tillägg: företagaren vill lyfta fram av sig en personlig bild, hon tycker om att hjälpa och möta sina kunder personligen. Hon vill ha kunder som fungerar på eettiska sätt i samhället och tar i beaktan miljön och sånt. Hon gillar inte vanliga företagspresentationer, därför skulle intervju video vara bra, och skulle vara bra om den var lite humoristisk på något sätt.
822
48
Jag vet inte vad du och kunden pratat om och kanske berättar du inte allt här men jag hade ringt kunden och försökt få ut mer konkret vad kunden vill lyfta fram. Hon har säkert några saker hon är stolt över men som hon kanske inte nämner direkt. Jag har själv ingen erfarenhet av detta annars men Google brukar vara till stor hjälp. Lägg en timme på dessa sajterna och du kommer säkert få bra mycket bättre koll på hur du ska göra: http://www.imediaconnection.com/content/14596.asp http://www.socialmediaexaminer.com/29-tips-to-make-your-video-marketing-easy/ http://www.socialmediaexaminer.com/16-tips-for-successful-online-video-marketing/ http://katiefreiling.com/video-marketing/
3
tack för ditt svar, måste nog kontakta kunden ännu. Har försökt leta på nätet men inte hittat riktigt något bra om detta ämne, förutom en artikel som fanns på denna sida. TACK.
16
Det finns många "tutorials", eller "videokurser" på Youtube och Wimeo om hur man bäst intervjuar folk. Sök lite på sånt, samt titta på andra företagspresentationer. Lycka till.
Sökmotoroptimering - RothLindberg SEO Expert med +10 års erfarenhet. Hjälper med digital marknadsföring, SEO content m.m.
822
48
Nu har vi fått fram en bra [url=http://www.foretagande.se/hur-du-skapar-en-proffsig-video-till-ditt-foretag/][b]artikel om hur du lyckas med att spela in en video till företaget plus tips på verktyg[/b][/url] du kan använda.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.