Säljare med fskatt

5
Första inlägget på forumet efter många timmars läsning... 🙂

Jag har ett litet tillverkningsföretag inom utemiljö och nu vill jag ut och försöka sälja in detta på marknaden. Problemet är att jag inte kan (eller vill) åka ut och sälja själv, och jag vill (kan) inte ha anställda med fast lön i detta läget. Så nu frågar jag alla eminenta medlemmar på detta forumet. Hur hittar jag säljare som jobbar mot fskatt, och hur mycket är en "normal" provision till dessa?
632
3
Angående normal provision så är det väldigt svårt att säga. Det beror helt på hur lättsåld produkten är och vilka mängder man skulle klara av sälja. Om säljaren kan sälja en produkt om dagen och den kostar 30 000 så kräver han kanske inte mer än 15-20%, men är det en produkt som kostar 1000 kr och han inte kan sälja mer än 5 om dagen så komemr han att vilja ha 50%. Allt handlar om vad säljaren tycker och tror om produkten, samt dess pris.
5
Fick en idé... Ok, det har jag ofta fått och det är inte alla som är bra, men jag tänkte höra här på forumet vad ni tycker. Jag söker en fältsäljare med fskatt till att sälja mina produkter, men jag är rädd för att jag inte har produkter nog för att det skall löna sig. Så om man hade knåpat ihop en websida där småföretag kan visa upp sina produkter för presumtiva försäljare. Sen kan säljarna gå in där och kolla om det finns något mer de kan sälja tillsammans med det dom redan har. Kanske något som kan komplettera deras utbud, eller de behöver en marknad till för att de inte säljer nog med det de har redan. Vad tycker och tänker ni om detta?
34
Tjena. Utemiljö kan låta intressant men det är ett vitt begrepp. Kolla in på min butik och se om det du vill sälja passar in. www.orsajarn.se Med vänlig hälsning, Stefan
www.shop.orsajarn.se
355
1
[quote="lilleljungs" post=42737]Fick en idé... Ok, det har jag ofta fått och det är inte alla som är bra, men jag tänkte höra här på forumet vad ni tycker. Jag söker en fältsäljare med fskatt till att sälja mina produkter, men jag är rädd för att jag inte har produkter nog för att det skall löna sig. Så om man hade knåpat ihop en websida där småföretag kan visa upp sina produkter för presumtiva försäljare. Sen kan säljarna gå in där och kolla om det finns något mer de kan sälja tillsammans med det dom redan har. Kanske något som kan komplettera deras utbud, eller de behöver en marknad till för att de inte säljer nog med det de har redan. Vad tycker och tänker ni om detta?[/quote] Det där ser du redan på blocket och alla andra annonsmarknader ute på nätet. Du har ett hundratal gratis på [url=http://www.gbghtml.se/seo/gratis.php]HTML-skolan[/url] Jag undrar om det inte varit bättre du sätter upp en egen e-butik istället. Du ordnar en sådan för runt 1000 :- per år eller helt gratis. En väldigt enkel modell du kommer igång med på en halvtimma är [url=http://fjernsyn.se/]open cart[/url] där alla betalningsmoduler till visa och paypal är klara. Du hittar även flera amerikanska webbhotell som ger dig massor med plats, gratis support, ett tusental mallar och allt annat gratis det första året. Upptäcker du då att din idé inte fungerar så ber du om att få avbeställa eller lägga ner. Tro mig, du lär dig väldigt mycket av att sätta upp grejerna själv. Du har även gratis support 24 timmar om dygnet 365 dgr om året så förstår du bara engelska hjälper de dig igång. Du ser några av dessa på [url=http://www.gbghtml.se/ftp/gratis.php]gratis webbhotell[/url] och [url=http://www.webbgbg.se/webbhotell/budget.php]budget webbhotell[/url] Kör igång!
2360
37
Att ha någon med eget företag och f-skatt är framtidsmodellen och med den tekniska utrustning som finns idag är det rena himmelriket mot när jag var aktiv. Jag kommer ihåg just en sommarmöbel som jag fick en förfrågan på från Foresta hotel på Lidingö. De behövde en extra säng i varje rum under en helg, som ren service åt kunderna. Så man hyrde ca 50 st hopfällbara av mig. när det var dags att åka hem kunde den som ville få köpa sin säng till minipris samtidigt som jag slapp att frakta tillbaka dessa. Det var kö och det var knappt att de jag lovat omkring mig blev tilldelad någon. En verklig vin-vin situation. Jag fick då tillfälle att dela ut visitkort som sen i sin tur resulterade i flera affärer inom företagsinredning till allas belåtenhet. Lars
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
119
Lars, smart att låta hotellgästerna köpa sängen efter övernattningen! Sådant gillar jag! :)
peterkorkala.se - godis24.se, japanfakta.se, faktabank.se. Håller på att starta upp e-handel på godis24.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.