Reklam på varuavskiljare?

3
Det är ett par företag som har ringt mig och försökt få mitt företag vara synlig på varuavskiljare i butikerna här mitt företag finns.

Men jag är mycket skeptisk på detta sättet att synas så har alltid tackat nej. Men jag undrar om det är någon här som har provat på detta och om ni har någon kommentar om det?
Vad tror ni om detta sätt att marknadsföra sig?

Själv så tycker jag det känns helt fel, för jag visste knappt om att man kunde ha en liten annons på dessa klossar.
367
46
Det beror ju på vad slags varor eller tjänster som du erbjuder. Men det låter rent allmänt som en riktigt dålig idé. Naturligtvis kan ett rikstäckande varumärke -som vill slösa pengar på INSTITUTIONELL reklam tänkas att ha reklam på en varuavskiljare i samtliga kassor i samtliga ICA och COOP butiker i Sverige - är det inte någon kvällstidning som har eller har haft detta i speceriaffärerna..?.. I ett land Där jag bor på vintrarna är det just nu en bank som erbjuder lömskt billiga lån på varuavskiljare till personer i just matvarubutikerna. Möjligen anser man här att prospect är särskilt mottagliga för lånerbjudanden när de står där i kassakön och våndas över utgifter. [b]Du kan ju testa[/b]. Gör ett avtal med den som vill att du skall annonsera att det skall vara gratis- men om du får en beställning- eller säljer vad det nu kan vara som du har -så betala en peng för varje försäljning eller procent på försäljningsumman. [b]PPO Pay Per Order[/b] Om mediasäljaren inte går med på detta så tycker nog han också att hela idén är vissen.. Går han med på tanken så blir ni båda vinnare om det klaffar med försäljningen. Jag jobbar själv enbart med PPO. Mina kunder betalar mig efter sin försäljning. Vad har de annars för nytta av en konsult om mina råd och tips inte leder till ökad omsättning? Gott Nytt, Lycka till, sky is the limit Imre
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.