Säljbrev! Behöver hjälp!

117
Skulle behöva hjälp med ett säljbrev till min webbsida. Räknar med att de som hittar dit är ute efter det jag säljer och är alltså en potentiell kund som ska fångas in.

Sökmotoroptimering är ämnet och jag skulle behöva hjälp snart.

Mvh Johan
367
46
Vad är det du behöver Johan! Är sökmotoroptimering produkten? Hittar dina kundämnen- eller i bästa fall prospects till din sida tack vare lysande SEO content?
Redaktuellt
117
Hej! Precis, min tjänst/produkt är sökmotoroptimering. Jag erbjuder både on-page och off-page för mina kunder och tanken är att kunderna ska hitta mig via t.ex. google. Idag ligger jag på 4:e sidan men tanken är att jag snart ska hamn på 1:a sidan och därigenom få kunder till webbsidan. Där vill jag sen med hjälp av ett säljbrev få dem att köpa min tjänster. /Johan
117
Idag ser sidan ut såhär: [url=http://www.seogruppen.com/sokmotoroptimering-analys/]http://www.seogruppen.com/sokmotoroptimering-analys/[/url] Detta är ju bara info, jag behöver en mer säljande text.
367
46
OK! Att vara på 1:a sidan själv, är ju det bästa argument du kan ha- och avgörande för om kundämnen och prospets överhuvudtaget skall bry sig om att lyssna och framförallt tro på dig. (det är ju extremt trångt på banan i din bransch och placering på 1:an är guldläge) Nödvändigt faktiskt för att nå lönsamma resultat tror jag. Väl där på plats bland eliten,skulle jag för min del prata mindre om vad ditt företag KAN o.s.v. utan mycket mera om vad prospect FÅR + Uppföljning med "säljbrev" som startar filmen i prospects hjärna d.v.s. visualiserar den framgångsrika, lyckosamma tillvaro han drömmer om och kommer att leva i om han går vidare i sin förbindelse med dig. Detaljer och metodik tar lite väl stor plats att utveckla här men du kan- om du vill- kontakta mig på [email protected].
Redaktuellt
117
Hej! Jag är intresserad, skickar dig ett mail till adressen senare. /Johan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.