Hur hitta traderasäljare?

2
Hej,

Jag önskar lite tips om hur andra företag har gjort när de hittat folk som säljer deras produkter på Tradera. Vårt företag har produkter som jag tror skulle kunna passa på Tradera då de säljer mycket bra på ebay i andra länder. Vi vill själva inte sälja som företag utan hitta återförsäljare. Någon som har erfarenhet av att locka till sig nya säljare?
109
Förslagsvis hittar du dem på Tradera.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
2
Ja det bör man ju göra. Tänkte mest att användarna var anonyma och att deras kontaktuppgifter inte går att få men det bör såklart gå om man skapar ett konto. Ibland tänker man kanske inte på det enklaste:)
2066
2
http://www.tradera.com/portals/AnnonsWeb.aspx?NodeID=6277
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
3
Pröva att lägga upp dina varor på bloppit.se där det finns en hel del bloggare som gärna marknadsför din vara genom att bloppa dem..
367
46
[b]Hur har du tänkt här?[/b] Om du nu får 5-10 personer som vill sälja dina varor på Tradera. Kommer alla att ha samma inköpsvillkor? Kommer du att försöka påverka deras säljpolycy/utpris? Hur skyddar du dem från varandra. Jag vågar t.ex. påstå att jag säljer bättre än du och vem som helst av dina ev. säljare; d.v.s. får ut ett bättre pris, högre omsättningshastighet på varorna och jag "snor" lätt kunder från dina andra säljare. Hur hanterar du det? Tillämpar du återköp? Har du koll på hur mycket, hur många och för hur mycket dina varor komer att sälja på Tradera? Är dina uppgifter om omsättningen på eBay kontrollerbara? MVH
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.