Hur marknadsförs spikmattan?

7
Hej!
Spikmattan har tidigare varit året julklapp och jag är väldigt nyfiken på hur killen marknadsfördes sin spikmattan för att lyckas att bli årets julklapp. Idag har jag en produkt (akupunktur massagesula) med liknande effekter som spikmattan. Akupunktur massagesula är en ny forskning och är en ny teknik, men liknande teknik används redan idag av flera hundra miljoner människor. Den är iaf en ny utveckling av zonterapi. Jag har nyligen byggt en hemsida och vill börja marknadsföra min akupunktur sula. Därför är jag väldigt nyfiken på hur spikmattan marknadsförs i allra början. Någon som vet eller har någon bra tips hur jag kan marknadsföra min akupunktur sula.

Besök min hemsida. www.footpoint.se

MVH
Sigge
355
1
Ja, det var inte på detta sättet. Varför spikmattan blev så populär beror på flera saker. Bland annat television, annonser i tidningar och självklart internet. Vad jag menar man gjorde för att få den ut på internet var att etablera många återförsäljare så att den spreds snabbt. Sedan var det ett lite ovanligt sökord. "spikmattan", kan ju ge hur många associationer som helst. Skulle jag vara dig skulle jag försöka koppla ihop din sula med den riktiga spikmattan. Som en slags ersättning för den riktiga och även sälja själva spikmattan om du förstår vad jag menar.
7
Hej![br]Jag har pratat med flera personer och vissa av de tycker att spikmattan funkar och andra inte. Idag är det många som har slutat använda sin spikmattan och lagt den in i sitt förråd. Samt vidare kan man idag lätt hitta spikmattan för 100 kr styck... Med den här anledning våga jag inte koppla min akupunktur massagesula till spikmattan. Eller måste jag ändå göra det för att de ska veta min sula är en ny utveckling med ny teknik. [br][br]Jag har varit på två hälsomässor i skåne och det har visat sig att det är många som är intresserad av min sula (vilket är jätte positiv). Under dessa mässor är det 1 hälsobutik och 2 privatföretag som vill bli min återförsäljare. Eftersom min produkt är nytt på marknaden våga jag inte sätta pris på min produkt, då sa jag till de att jag återkommer senare till de. [br][br]MVH[br]Sigge[br][br]www.footpoint.se
11
Kolla upp och läs lite om "viral marketing", det verkar ha haft ett finger i spelet med spikmattan :) Och precis som ovanstående nämner så är spikmattan just nu och dammar i garderoben hos de flesta, och precis som många trodde så var det bara en trend som dök och störtade.
Läs vår SEO blogg om hur du kan synas på Google !

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.