Kundrabatter - samla stämplar

23
Hej,
jag undrar om det är någon som har någon erfarenhet av kundrabatter av typern där man samlar stämplar för att till slut få en rabatt. Är detta ett bra sätt att behålla trogna kunder eller förlorar man pengar på det här? Hur arbetar man sedan med insamlade namn på bästa sätt?

Tacksam för feedback!
Katarina
2066
22
Bara som kund, och där tycker jag det är riktigt jobbigt. Finns inte en chans att jag bär omkring på häften från var och varannan butik för att kunna få några kronor med i rabatt. Kan inte butiken hålla reda på mig som person baserat på mitt namn och ett eget system får det kvitta.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
355
1
Nej, instämmer. Du får en stämpel om du klipper dig, handlar kaffe eller hamburgare. Sedan glömmer man det där stämpelkortet någonstans. Hade det inte varit bättre me typ "hemliga lådan" om man handlar mycket eller ofta?[br]En annan deal kunde vara att anteckna namn och adress. Sedan när du vill ha kontakt med gamla kunder skickar du ut en inbjudan att handlar de hos dig får de en present typ biobiljett, lottokupong, choklad eller kanske "hemliga lådan".
23
Tack för nynpunkter![br]Tycker väl ungefär som du men har köpt en butik med många stamkunder som vill ha rabatter, känner mig lite tvingad till ett rabattsystem. Det här med kort är ju enkelt och de som är intresserade är väääääldigt noga med sina kort. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det här....men tack.
2066
22
Kan nog bero på kund- och målgrupp, om jag blandar in mina fördomar...
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.