Marknadsföra städbolag

216
6
Jag ska starta ett företag inom städbranschen, hur ska jag marknadsföra mig, känner till eniro, lokaldelen och din del.
44
Jag förmodar att du ska ha en hemsida och den bör du sökmotoroptimera och detta kan du göra själv om du vill.[br][br]Annonsera med Adwords lokalt men strunta i enskilda ord som "städ", "städning" osv för konkurrensen är hård och kostar mer än det smakar. [br][br]Det finns en uppsjö med förfrågningstjänster och det finns kanske någon som ger mycket jobb och inte kostar så mycket pengar.[br][br]Google places ska du såklart vara med i och det är gratis.[br][br]Sedan kan du ju alltid lägga lite reklam i brevlådor. Kostar inte så mycket utan tar mest tid.[br][br]Samarbeta med andra företag och erbjud varandras tjänster.[br][br]Om du tänkt gå med i eniro, lokaldelen, din del, hitta.se mm så får du gärna berätta om det är värt det eller inte. [br][br]
Mobilanpassad Hemsida - www.marcusk.se
216
6
Kan man annonsera lokalt med google adwords?  :D :P :evil: Grrrrr :LOOOL
44
[quote author=swesale link=topic=8429.msg37811#msg37811 date=1295809587][br]Kan man annonsera lokalt med google adwords?  :D :P :evil: Grrrrr :LOOOL[br][/quote][br][br]Ja, du kan t.o.m välja inom vilken radie annonsen ska visas på. Så om du enbart gör jobb inom en radie på t.ex 5 mil så kan annonserna enbart visas för de som bor eller befinner sig inom det området.
Mobilanpassad Hemsida - www.marcusk.se
30
[quote author=swesale link=topic=8429.msg37788#msg37788 date=1295691788][br]Jag ska starta ett företag inom städbranschen, hur ska jag marknadsföra mig, känner till eniro, lokaldelen och din del.[br][/quote][br][br]En bra hemsida som du jobbar aktivt med sökmotoroptimeringen på är ju alltid en bra start. Sedan kan du kanske hitta några samarbetspartners som jobbar inom någon liknande branch där ni kan byta länkar eller dela med er av kunder.[br][br]Tänker du rikta in dig på företag eller privatpersoner?
[color="orange"]Webbdesigner[/color] och Content Writer Driver en liten webbyrå, jobbar även med konvertering och seo.
367
48
Instämmer starkt med "föreg.talare".  Sökordsoptimering är sannolikt det bästa du kan välja. Speciellt i ditt segment. Jag känner en branschkollega till dig som får mängder av offert förfrågningar och kan praktist taget välja och vraka bland uppdragsgivarna.[br]Välj bara de lönsamma jobben. Låtkonkurrenterna ta lågbuget-jägarna. Men pula inte själv med  SEO . Låt proffs göra jobbet. Har du budget? Har du affärsplan, marknadsplan, aktivitetsplan och handlingsplan? Lycka till!
Redaktuellt
162
Japp, sökordsoptimering är melodin, och då för lokala sökningar.[br]Ni bör försöka ranka för tex tjänst+ort
162
Sen beror det ju lite på vem tjänsten vänder sig till, privatpersoner eller företag.[br]Man ska ju inte glömma dom gamla goda metoderna, personliga besök, direktreklam tidningsannonser mm.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.