E-mail - Fax eller telefonsamtal...?

13
Hej

Jag har ett tryckeri (ute på landet) som ibland har behov av att försöka skaffa lite nya kunder. Jag tycker själv att vi håller bra priser och god service och märker att de flesta företagare har intresse och behov av våra tjänster.

Det billigaste och miljövänligaste sättet enligt min mening att skicka mail med info om oss. Märker dock att det är som att trampa på minerad mark. SPAM!!
Faxen har vi skrotat för länge sedan och då återstår att sitta och ringa tilltänkta kunder. Svårigheten med det är att jag själv HATAR att bli avbruten, och måste stänga av pressen, för att någon hurtig säljare som ringer om nåt jag inte vill ha. Personligen tycker jag det är mycket bättre att få ett mail som jag kan titta på när jag vill och enkelt kastar.

DR med posten eller liknande har vi provat med ganska klent resultat och det känns långsamt och gammalt.

Nån som har synpunkter?

Mvh
Janne
Jan Axelsson
2066
22
Var finns era kunder? Lokalt eller utanför kommunen, i personlig form eller över internet. Vilka typ skulle du vilja ha som nya kunder?[br][br]Riktad reklam, leta upp företag som du tror är intresserade och har nytta av era tjänster och skriv en personlig presentation (av dig och produkterna). Internetmarknadsföring om det är en tänkt målgrupp.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.