Google analytics

12
Jag har Google Analytics som många rekomenderar och vet att man kan använda det till mycket. Fast jag vet inte hur jag skall använda Analytics. Man kan göra en massa undersökningar (tror jag) men jag vet inte hur. Finns det någon som har använt verktyget och vad har ni fått ut av det rent praktiskt?
355
1
[quote author=Startboxen link=topic=7773.msg35560#msg35560 date=1285172275][br]Jag har Google Analytics som många rekomenderar och vet att man kan använda det till mycket. Fast jag vet inte hur jag skall använda Analytics. Man kan göra en massa undersökningar (tror jag) men jag vet inte hur. Finns det någon som har använt verktyget och vad har ni fått ut av det rent praktiskt?[br][/quote][br]Mycket användbart verktyg. Du kan använda den till att kolla du får rätt målgrupp till din site, vilka som länkar till dig, hur många unika besökare du får per månad, dag eller vad du vill. Jag skulle kunna fylla åtskilliga sidor med vad jag tycker kan vara användbart på google analytics men hinner tyvärr inte. [br]Det viktiga är att du kodar in en liten snutt kod på de sidor som skall bevakas. Du hittar koden på din inloggning. Kort sagt alla sidor under domänen du kollar upp. Du har även koder för bloggar, cms:er och en massa andra typer av webb-siter.[br]Rekommenderas.
21
Precis som ovan säger så finns det väldigt mycket funktioner i Google Analytics. Det bästa sättet att lära sig är att utforska tjänsten själv.
Internetentreprenör - Bloggar på JohannesLarsson.com
9
Här kan du läsa mer om det här fantastiska verktyget: http://www.google.com/support/analytics/?hl=en
LÅ Webbyrå - Hemsidor från 3 999:-
www.lawebbyra.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.