Att synas online

3
Bland det bästa jag kunde göra var att anställa någon som profilerade mig online.

Jag hade märkt, jag som har en snickarfirma, att innan när jag inte hade någon sida så kunde inte folk hitta mig om de googlade på snickeri i mitt område.

Men nu när jag finns på facebook och har en egen modern hemsida så är det lättare. Folk säger ofta att de hörde om mig via sidan.

Har fortfarande kontakt med killen och han har tydligen börjat frilansa ordentligt och har en sida själv nu: http://www.teal.se

Det är som sagt mitt råd. Hitta en sån där kille och kom ut på webben!

Göran
321
9
Hmmmm.....låter lite som att det är du själv som är den där killen.[br][br]
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
2066
22
Ehm...?[br][br]Ja du...[br]Du skrev [url=http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/topic,7727.msg35361/#msg35361]detta[/url] inlägg med samma användarnamn förut:[br]"Mitt namn är Tobias Nordmark. Jag har pysslat med webdesign i några år och tyckte att det var dags att jag försökte själv."[br][br]Hur blev du helt plötsligt Göran?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
3
[quote author=Jonathan link=topic=7727.msg35390#msg35390 date=1284552107][br]Ehm...?[br][br]Ja du...[br]Du skrev [url=http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/topic,7727.msg35361/#msg35361]detta[/url] inlägg med samma användarnamn förut:[br]"Mitt namn är Tobias Nordmark. Jag har pysslat med webdesign i några år och tyckte att det var dags att jag försökte själv."[br][br]Hur blev du helt plötsligt Göran?[br][/quote][br][br]Inte så konstigt. Göran är min vän och granne. Jag berättade när han var över om att jag kollade runt på ett forum för folk som startar eget. Han ville gärna skriva något gott om mig och om att synas online. Att starta en ny användare kändes lite väl, för ett inlägg. Så blev jag plötsligt Göran. Men jättebra att du har stenhård koll på mig. :D
2066
22
Det är lugnt. Brukligt är att förklara det i början på svaret... Jag raderar en hel del spam varje dag så ja, jag har extra koll på nya användare :)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.