Webbförsäljning och frakt?

10
1
Hejsan!
Jag tänker starta webbförsäljning, alltså att jag ska sälja produkter över nätet. Min fråga är vad bör jag tänka på innan jag gör detta?
Hur funkar frakten?
Hur kommer jag överens med banken  så att man kan betala med kreditkort direkt genom nätet?
1165
Mitt tips är att du börjar med att välja webshopsleverantör, och ser vilka betalväxlar de har stöd för. Därefter pratar du med betalväxelföretaget och din bank om inlösenavtal. Den trånga sektorn är som regel webshopen i sig. [br][br]När det gäller frakt så är en signal till DHL, Posten och Schenker kanske att föredra. De är de tre stora rikstäckande företagen med paketförmedling för B2C. I många fall kan man få rätt bra information redan på deras hemsidor. Vem som är bäst för dig kan variera från ort till ort, och beror i hög grad på vad du skickar, till vem och hur mycket.[br][br]Vad du skall tänka på går nog inte ens att sammanfatta begripligt. Du får försöka precisera andra frågeställningar lite mer så kan vi säkert peka åt något håll där du kan få hjälp.
10
1
Om jag nu har ett personligt konto i Nordea, kan jag koppla företagets till denna på något sätt, eller måste jag registrera ett företag och sen skaffa ett eget konto till den?[br][br]Betalsväxelsföretag? Är detta då som Paypal eller?[br][br]Jag tänkte i generellt sätt, om de fanns vissa saker som man ska ta hänsyn till då man går in i WebShop, någon speciell stor sak som man måste tänka på, jag har själv läst ekonomi och jag förstår att man inte kan rabbla allt från marknadsföring till prisättning här, det skulle antagligen inte få plats, men saker som "Det är stor konkurrens så undersök konkurrenterna innan du gör något". Denna fråga kan lika gärna vara osvarad, vara bara en sidosak

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.