Erfarenheter av spara30.se

109
Hej,
Min mor fick igår ett mejl från spara30.se där de skriver om hur bra det är att annonsera på deras sida och att de har 5000 unika besökare dagligen osv, tyckte det lät bra då hennes sida idag säljer varor där det är hög konkurens och alla nya besökare är viktiga för henne.

Men innan man betalar för något sådant så vill man ju veta om det finns någon oberoende som haft erfarenhet av dem? är det bu eller bä? vart det bättre resultat i besöksstatistiken efter att de blivit anlitade?

Deras hemsida kändes inte så värst superattraktiv och jag hade tidigare aldrig hört talas om dem, 5000 besökare per dag låter lite som att man borde hört om dem någonstans iaf men googlar man på dem finner man bara deras egna sidor och några inlägg på en annan sajt där de skojjat med deras säljare. Så jag är därför intresserad av att veta om detta är något att ha, eller ska man satsa reklampengar på andra kanaler?
40
Varför ställer du frågan här istället för att ringa någon av butikerna som annonserar på sidan?
För att jag gillar spelet = http://www.spelvakt.se
För att jag vill ha kul = http://www.tittavajahitta.se
För att jag måste jobba = http://www.hyrensaljare.se
För vad som komma skall: http://www.fotrally.se
109
tänkte göra det också, men ville kolla om det var någon här som haft erfarenheter av dem. Får man inte göra det?  :blink
2
[quote author=poppee link=topic=4389.msg20859#msg20859 date=1223447933][br]Varför ställer du frågan här istället för att ringa någon av butikerna som annonserar på sidan?[br][/quote][br][br]Men oj vilken sur attityd!!!![br][br]Hej![br]Jag har anslutit mig för en månad för 800 kr och min erfarenhet hittills är att detta är pengar i sjön, dåligt med klick. Jag har även innan varit i kontakt med några av dem som annonserar där och dom verkar också vara inne på prov.
40
Är jag för barsk? (muller, buller...) Närå, jag är inte sur. Jag kanske var lite stressad. Fast det var en uppriktig fråga.
För att jag gillar spelet = http://www.spelvakt.se
För att jag vill ha kul = http://www.tittavajahitta.se
För att jag måste jobba = http://www.hyrensaljare.se
För vad som komma skall: http://www.fotrally.se
109
[quote author=tillhenne link=topic=4389.msg20871#msg20871 date=1223457675][br][quote author=poppee link=topic=4389.msg20859#msg20859 date=1223447933][br]Varför ställer du frågan här istället för att ringa någon av butikerna som annonserar på sidan?[br][/quote][br][br]Men oj vilken sur attityd!!!![br][br]Hej![br]Jag har anslutit mig för en månad för 800 kr och min erfarenhet hittills är att detta är pengar i sjön, dåligt med klick. Jag har även innan varit i kontakt med några av dem som annonserar där och dom verkar också vara inne på prov.[br][/quote][br][br]Ja det verkas som om de är relativt nya.. Jag misstänker att de är större i Danmark där de tydligen haft lite exponeringar i media, men det är bara en gissning  :roll:

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.