Marknadsför ditt företag gratis!

25
Hej alla!

RÄTTELSE!

Från och med nu (110801) kan man lägga till sin hemsida i vår länkkatalog helt kostnadsfritt. Man ligger så länge man vill eller så länge Sverigesurfen.com existerar...

Gå till "Lägg till länk"

Sverigesurfen är en startportal med tiotusentals unika besökare varje månad. Vi strävar efter att göra Internet så enkelt och bra som möjligt för Dig som surfare på nätet. På vår portal ska man kunna hitta länkar till olika hemsidor med information till det mesta som man behöver för vardagslivet, företaget, arbetslivet och på sin fritid.


Välkomna med er textannons
Med Vänliga Hälsningar
Carl Stridsberg
www.sverigesurfen.com
Innehar F-skatt
758
Sverigesurfen är helt klart en bra sida att finnas med på och man får relativt många besökare därifrån också.[br]Givetvis så bör man länka tillbaka till Sverigesurfen :roll:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
25
Tack Stefan![br][br]Himla bra skrivet. Jag lyfter på hatten och bugar djupt!  :bravo[br][br]Mvh[br]Carl
58
Var lägger jag in en annons utan kostnad?
25
Man kan tipsa om sitt företag via vår "Lägg till länk" med en textannons och länk till hemsida för ingen kostnad alls.[br][br]Vill man synas bättre kan man lägga in en så kalla PLUS-LÄNK för endast 125 kronor per år! Alltså så gott som gratis![br][br]Syns man så finns man!  :nicka[br][br]Hälsningar[br]Carl[br]
43
Ett bra tips om man vill hamna högre upp på sökmotorer är att lägga in sin sida i så många länkkataloger som möjligt.[br][br]Här finns en bra samling: http://www.seo-forum.se/olika-kataloger/7-lista-pa-svenska-soekmotorvaenliga-kataloger.html[br][br]Det kanske tar lite tid, men kommer ge resultat!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.