Marknadsföra ny tjänst?

43
Jag har tillsammans med en vän startat en ny tjänst (www.quickhelp.se). Kort handlar det om att medlemmar kan lägga in nya uppdrag/uppgifter de vill ha lösta och samtidigt erbjuda den ersättning de tycker är lämpligt. Därmed har andra medlemmar möjlighet att tjäna pengar genom att hjälpa till.
Vi har även utvecklat en egen betalningstjänst.

Det som är ett problem för oss nu är hur vi ska marknadsföra denna tjänst? Vi har föröskt med att använda oss av Google Adwords samt bannerbyte-tjänster. Vad mer kan vi göra?

Hur har ni andra gjort? (Vi har tyvärr ingen stor budget...)
758
1
Om ni använder sökfunktionen på på forumet, så kommer ni att hitta många bra[br]exempel på vad man kan göra. ;-)[br]Något som stör mig personligen är alla dessa inloggningar - det börjar bli ganska många[br]och är en sak inte tillräckligt intressant, så bemödar man sig inte om att fylla i formuläret.[br]Kanske skulle ni låta lite mer av innehållet ligga öppet.[br]Som det nu är, så ser man att man kan tjäna 10: - och vem bryr sig då?
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
190
Som Sinnenas Teater redan sagt - tröttsamt med inloggningar och dessutom alldeles för få jobb för att det skall bli intressant. Och det där är det ständiga moment 22 med en hemsida - innan det finns många besökare tycker sällan särskilt många besökare att den är intressant..[br][br]Varför har ni inte lagt upp er fråga i den här tråden som ett "uppdrag" på er egen site?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.