Utlandsbankkonton och Offshorebolag

3
Läs mer på www.kundsida.nuFör dig som jobbar mycket internationellt så bildar vi utlandsbankkonton, med hög banksekretess om så önskas.Vi bildar Offshorebolag, trustbildningar och skapar bolagskonstruktioner gentemot Sverige.
i arbetar med bolagsbildningar utomlands, trustbildningar, offshorebolag, Ltd-bolag i England med filialbildningar i Sverige. Allt för att skapa skattehamnar så verksamheten kan flytta skatten dit där den är som mest gynnsam.
507
1
Är det inte så att skatteverket.se har tillgång till många utländska konton idag? Eller har jag bara drömt det.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
Skatteverket
[quote="danne"]Är det inte så att skatteverket.se har tillgång till många utländska konton idag? Eller har jag bara drömt det.[/quote] [br] [br]Du tänker nog på sparandedirektiven som infördes inom EU 1 juli i år, dvs banker inom denna jurisdiktion måste meddela inkomster av ränta till den myndighet där du bor. Däremot har dom ingen tillgång till dessa konton och vart dom är. T.ex om du har ett konto på en av kanalöarna som inte har skatteavtal med Sverige men är engelsk jurisdiktion får inte dessa banker lämna ut någon behållning och vart du har kontot. [br] [br]Däremot i vissa jurisdiktioner utanför EU omfattas inte av dom här sparandedirektiven, dvs ingen information lämnas ut.
507
1
[quote="Skatteverket"][quote="danne"]Är det inte så att skatteverket.se har tillgång till många utländska konton idag? Eller har jag bara drömt det.[/quote] [br] [br]Du tänker nog på sparandedirektiven som infördes inom EU 1 juli i år, dvs banker inom denna jurisdiktion måste meddela inkomster av ränta till den myndighet där du bor. Däremot har dom ingen tillgång till dessa konton och vart dom är. T.ex om du har ett konto på en av kanalöarna som inte har skatteavtal med Sverige men är engelsk jurisdiktion får inte dessa banker lämna ut någon behållning och vart du har kontot. [br] [br]Däremot i vissa jurisdiktioner utanför EU omfattas inte av dom här sparandedirektiven, dvs ingen information lämnas ut.[/quote] [br] [br]Så kanske det var ja! Men i framtiden kanske det inte fungerar.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.