Hitta Importörer i Sverige

1
Hej,
Jag har funderingar om export import från Indien till Sverige, jag har redan export license.

Vad jag har tänkt på att exportera är främst:

Tyger (siden, bomull, ull, kashmir), sovrums textiler, gardiner, mattor (handvävda, handknytna, hand tufftade), vägg dekorationer, sjalar, hem-interior produkter. Motiv och mönster är influerade av Indiska art (vintage & modern) men jag kommer också att anpassa produkter till den skandinaviska marknaden genom val av färger mönster och motiv.

Vad jag dock funderar på är hur jag kan komma i kontakt med distributörer eller importörer som köper in större mängder av dylika produkter som jag nämnt.

Alternativt att hitta agenter som arbetar för kommission.

Eller är det ett bra alternativ att kontakta ett större antal mindre butiker direkt.

Tacksam for ideer.
367
28
EPCF, i Indien: Export Promotion Council for Handicraft kan hjälpa dig. IHGF Dehli Fair 14-18 oktober hinner du kanske inte i år men nästa år bör du vara med där om du vill nå de tunga internationella inköparna. Skall du jobba själv här i Sverige så är det bara landsvägen som räknas. En bil full med prover och Besök hos heminredningsgrossister och butiker. Först sätter du dig och bokar besök: får ihop en OK resrutt och har genomsnitt minst 5 möten om dagen och boende på vandrarhem 5 nätter i veckan. Medverkan på Formex nästa gång är ett måste. -eller så kan du ju ta upp kampen med INDISKA' och köra e-handel direkt mot konsument. Här på forumet hittar du många som kan rigga en bra e-handel åt dig om du inte kan själv. Vill du först testa och prova och se vad som säljer så kan du ju alltid marknadsundersöka på eBay & Tradera. Där kan du ha en egen gratis sida om dig och dina varor. Där kan du nå en kvart miljard människor varav c:a 2,5 miljoner svenskar Och lägger du ut en annons där så kostar det mindre än en korv med bröd på Statoil... Lycka till! ....sky is the limit...
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.