Sy upp skjortor i Asien (Kina, Indien & Bangladesh) ?

2
Hej!
Jag har designat en skjorta som jag gärna skulle vilja sy upp i fler exemplar. Hade tänkt mig att göra en kollektion i ca 5-6 olika modeller och färger.
Helst i Indien eller Bangladesh men övriga tips på länder så som Kina, Nepal etc. är alltid välkomna.

Jag skulle gärna vilja komma igång med detta så fort som möjligt och har inte tid att åka utomlands för att träffa personer/företag som kan sy upp åt mig. Går det att skicka sin produkt (skjorta) till dem så att dem sedan kopierar och syr upp åt mig?

Det jag behöver är alltså att komma i kontakt med en fabrik som kan sy upp kläder efter mina mått och modeller med färger osv.

Har ni tips på var jag kan vända mig så vore jag oerhört tacksam!

Någon med mer info och kontaktnät får gärna komma med svar eller skicka meddelande till mig.

Tack på förhand.

Mvh
R. Bhatt
1
Hej! Jag importerar från Indien och har nu efter att gått på många nitar hittat en verkligt bra leverantör. Hos det här företaget går det bra att skicka dit egna produkter. Jag vet dock inte om detta företaget syr kläder eftersom jag mest handlar med lädergrejor men om inte kanske min kontakt kan rekomendera någon. Jag rekomenderar starkt att du försöker med någon som visat sig seriös och ärlig eftersom det är lätt att annars förlora pengar samt att få dåliga varor. Kontakta gärna mig om du vill ha hjälp. mvh Jenny [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.