AB i Sverige, sälja tjänster i Sverige, bo utomlands

1
Om jag jobbar som teknikkonsult med eget AB i Sverige, flyttar till Asien med familjen pga att min sambo har fått jobb där, men fortsätter att leverera tjänster (programmering & rådgivning) till mina tidigare kunder i Sverige: Hur går det till att betala ut lön till mig själv?
26
Tekniskt sett som tidigare. Skattemässigt: Du betalar antagligen skatt i Sverige. Tips: Ta kontakt med någon som kan internationell skatt för att få exakt svar på skattefrågan.
Launch Yrself - www.blue-parks.se
2360
31
Om du är ung, varför inte emigrera?
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
27
[quote="Kristoffersson" post=47895]Tekniskt sett som tidigare. Skattemässigt: Du betalar antagligen skatt i Sverige. Tips: Ta kontakt med någon som kan internationell skatt för att få exakt svar på skattefrågan.[/quote] Det är riktigt. Din eller dina arbetsgivare köper dina tjänster i Sverige om du nu inte startar en verksamhet dit du flyttar och skall då betala skatten här. Det är likadant om dett utländskt företag startar en verksamhet i Sverige med svenska arbetsgivare.
http://bredbandsbloggen.se -ge kritik på din internetleverantör, se vad andra tycker http://www.drivrutiner.net/program/kontor/bokforing.php - program och lösningar för bokföring
2066
2
Inte helt enkelt... var du är skattskyldig beror på en hel del olika faktorer. Börja här: [url=http://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteinkomst/internationellt/bosattutomlands/harduflyttatfransverige.4.7459477810df5bccdd4800030036.html]Skatteverket[/url] och ring sedan och prata med Skatteupplysningen på 0771-567 567 för att få svar.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.