Utlandsbetalning

13
Hej!

Verkar vara ett intressant forum (och hemsida) här. Även om jag just registrerade mig så har jag sett mycket som verkar läsvärt.

Vi driver ett UF-företag och har beställt in en leverans från Finland, alltså ska det betalas i euro. Fakturan har IBAN, BIC och FO-nummer. Vi i företaget har ett plusgiro-konto. Hur går vi till väga? Dels så finns det inget PG eller BG att betala till, och dels så ska det betalas i €.

Tacksam för svar!
/Magnus
49
Hejsan,[br][br]De verkar som om de vill att ni gör en "internationel banköverföring" (låter svårare än vad det är) av pengarna. Jag rekkomenderar er att kontakta er bank (ert företags - om ni har ngt., eller din privata) så ska de kunna hjälpa er. [br][br]Ha en trevlig dag och lycka till![br][br]Mvh,[br]Mikael Hansson
you only live twice
13
Tack för svaret.[br][br]Jag skickade ett mejl till dem precis efter att jag skrev här (hittade inte adressen först), men har fortfarande inte fått svar. Får väl pallra mig dit om de inte kan svara på mejlet.[br][br]Om någon har erfarenhet av detta får ni gärna svara :)
2066
2
Logga in på plusgirot och välj utlandsbetalning, sen är det bara att fylla i formuläret/uppgifterna. Om det inte funkar så ring plusgirots företagskundtjänst på 0771-350360 så hjälper de dig.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
13
Har tyvärr inte ePlusGiro och ingen dosa :)
2066
2
Då är det bara att ta på skorna och knalla in till banken då.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.