Import från Tyskland.

3
Hej hej,Jag har hört att man kan köpa varor containervis i Tyska hamnar, från t.ex. asien. Det ska tydligen finnas förmedlare där som man gör upp affären med direkt.Någon som har hört talas om det här och kanske vet lite mera?Mvh.
507
1
[quote="sprintst45"]Hej hej, [br] [br]Jag har hört att man kan köpa varor containervis i Tyska hamnar, från t.ex. asien. Det ska tydligen finnas förmedlare där som man gör upp affären med direkt. [br] [br]Någon som har hört talas om det här och kanske vet lite mera? [br] [br]Mvh.[/quote] [br] [br]Jag känner inte till något sådant, och det verkar inte vara någon annan som gör det heller. Vad gäller det för varor?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
3
Det gäller luft-luft värmepumpar. Jag importerar själv från Kina, men led tiden är åtta till tio veckor från beställning till leverans, så om man kunde köpa dom direkt så hade det underlättat. [br] [br]Jag hörde det här av en man som hade sett det med egna ögon vid ett besök i ett annat ärende. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vem det var :( [br]Ska prova att maila lite olika hamnar i Tyskland och se vad dom säger.
507
1
Ok, gör så!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.