import ifrån USA

23
Hej !

Jag tänkte importera lite skateboards från USA. Har aldrig importerat något innan. Någon som har några erfarenheter ? Vad bör man tänka på ? vad ska man akta sig för ?



tack
507
1
Hej o välkommen till forumet. [br] [br]Jag själv har ingen erfarenhet från import, men du kan säkert läsa en del nyttigt på tullverket.se eller varör inte ringa dem.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
5
De är mycket man ska tänka på när man ska börja importera. Det är en jungel med massa lurendrejare så man ska verkligen akta sig. [br]Vad du ska tänka på till en början är att starta ett företag. Detta för att allt som du importerar lägger man moms på(vid försäljning kan du dra av denna moms) och eventuellt tull om det är från länder som ligger utanför EU. I ditt fall USA. De man kan göra är att ringa och kolla vad tullsatsen är för Skateboards. Alltså om du hittar en skateboard som kostar 100 dollar så ska den fraktas hit säg en 50 dollar då är vi uppe i 150, när den sedan kommer hit till sverige läggs de på tull och moms. Så de viktigt att räkna ut hur mycket de kommer kosta och hur mycket du ska sälja dem för innan du gör en beställning..Om de finns något mer du undrar över så hör gärna av dig

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.