Behöver råd & svar på frågor

4
Hej
jag är ny här inne och är i startgropen för att starta ett HB.
Jag tänkte sälja bland annat kläder ifrån asien speciellt ifrån kina.
Det jag undrar nu lite är bland annat:

1. Tullavgifter
2. Säkerhet, avtalsutformning och kvalité
3. Frakter och fraktvillkor

Jag skulle gärna också vilja få lite mer information om vad man skall vända sig för mer info om att starta ett bolag, jag har kontaktat nutek och fått deras lilla paket ifrån dom, men det mesta viste jag redan då informationen kom ifrån netet verkar det som.

Övrigt ville jag tacka för en väldigt trevlig sida.
Fredrik Jönsson
4
Komigen ingen som som har svar på mina frågor, den har endå visas hel 42 gånger  :bravo
2066
2
[quote author=Nnk link=topic=2714.msg11379#msg11379 date=1187730416][br][br]Det jag undrar nu lite är bland annat:[br][br]1. Tullavgifter[br]2. Säkerhet, avtalsutformning och kvalité[br]3. Frakter och fraktvillkor[br][br][/quote][br][br]1. Tullverket[br]2. Vad för säkerhet? Advokat kan hjälpa dig med avtal. Kvalité ser du genom besök på plats samt varuprover, eventuellt referenser om det finns någon mer i Sverige som importerar från samma leverantör. Kontakta svenska handelskammaren på plats [url=http://www.swedenabroad.com]http://www.swedenabroad.com[/url], de kan ha intressant information.[br]3. Leverantören om de sköter transport. Ditt fraktbolag om du står för den.[br][br]Övrigt, sök här på forumet, finns flera som sysslar med import och hjälp med densamma.[br][br]För övriga frågor om bolag fråga mer specifikt i avsett forum så får du bättre svar.[br][br]
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
456
1
På Företagande.se hjälper vi varandra utan att hoppa på varandra ;)[br][br]
206
[br]Blondie, det är inte bara Nnk:s inlägg som har tagits bort utan även dina, och det av en bra anledning...[br][br][br]1. Netikett[br]- [u][i]Respektera varandras åsikter.[/i][/u][br]- [u][i]Personliga diskussioner tas via PM.[br]- Förtal, personangrepp och snarlika postningar accepteras ej.[/i][/u][br]- Forumet har ett ryktesystem. Man ger positiva eller negativa ryktepoäng till en person genom att klicka på (applåd) eller (fy skäms på dig). Glöm inte att ge positiv feedback när någon har hjälpt dig![br]- Om du sitter inne på värdefull kunskap så uppskattas det alltid väldigt mycket om du delar med dig så gott du kan genom att svara på andras frågor och/eller genom att posta egna informativa inlägg.[br][br]2. Postning[br]- Sök först, posta sedan. (högre upp på sidan, när du är inloggad)[br]- Dubbelposta inte.[br]- Skriv en väl beskrivande rubrik.[br]- Eventuella regler för respektive kategori ska läsas och följas.[br]- [u][i]Meningslösa inlägg i form av korta och ej till tråden tillförande kommentarer får ej förekomma.[/i][/u][br]- Postning med länkar som handlar om att skapa klickprovision är absolut förbjudet, med detta menas länkar i formen domän.com/?id=1234 eller andra liknande konstruktioner med samma syfte.[br]- Inlägg som behandlar MLM, pyramidspel, spel och därmed jämförliga företeelser accepteras inte och raderas utan föregående varning.
Skatteverket Tel: 0771-567 567

www.kontrollerabokforing.se
2066
2
Whatever, försöker lägga nåt till världens samlade kunskap, oavsett om Nnn, eller du Blondie har nytta av det finns det sparat och tillgängligt för alla att söka efter och läsa - enjoy it or not.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
49
Hejsan,[br][br]Frågorna är lite oprecisa, finns många sajter på nätet som erbjuder generella svar, att söka på google är ofta en bra metod för att hitta det mesta. [br][br]Återkom gärna med mer specifika frågor så ska jag försöka svara igen (om det är något jag kan något om dvs.).[br][br]Mvh,[br]Mikael Hansson
you only live twice

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.