Affärsängel sökes - Har en unik storsäljare!

3
1
Sammanfattning:
Jag kommer att introducera en (för Sverige) ny produkt som utomlands säljer över 2 miljarder exemplar per år - Jag har fabrikskontakter och har snart det första svenska varumärket! Affärsänglar sökes.
_________________________________________________________________


Följande text är lite lång, men kan visa sig vara mycket lönsam att läsa! 🙂

Hej!

Mitt namn är Manuel, jag är 29 år gammal och arbetar på ett statligt verk.
Jag har tidigare studerat och arbetat utomlands och det var under denna period jag först kom i kontakt med produkten i fråga.

I ursprungslandet säljer den årligen för miljardbelopp och de senaste åren har det största företaget där börjat sälja produkten i andra länder, bland annat i Ryssland, England och USA där den började säljas i januari 2012. Då jag flytande behärskar språket i produktens ursprungsland har jag kunnat läsa in mig på företagets brev till aktieägarna och dylikt och med intresse följt deras expansion och enorma framgångar utrikes.
Den totala årliga försäljningen är alltså över 2 000 000 000 exemplar!

Anledningen till den enorma försäljningsexplosionen i dessa länder är främst att produkten/anvädningsområdena i princip varit helt okända även i länder som har stor nytta av just en sådan produkt. Vanligaste kommentarer från svenskar som första gången prövar produkten är oftast ”Varför har ingen sagt till mig att detta finns, och varför har vi den inte i Sverige?!”

Jag har sett några av de dyra amerikanska modellerna i några få webbshoppar som importerar vid önskemål från kund, men det är allt och hittills mig veterligen inget svenskt märke överhuvudtaget.

Jag tog in några provexemplar till Sverige och fick omedelbara önskemål om att jag måste ta in fler och att de gärna skulle betala för dem denna gång! Många ville även ha den för att ge bort som present åt andra som skulle kunna tänkas dra nytta av denna produkt vars användningsområden och målgrupp är väldigt bred.
Det faktum att den är relativt billig och ofta imponerar stort på den som använder den för första gången gör den väldigt tacksam att sälja.

Det stora företaget i produktens hemland har med rätta lasersiktet inställt på västvärlden, men inte på Skandinavien tack vare vår relativt blygsamma befolkning. Rimligtvis blir det Frankrike, Tyskland och Kanada som de kommer att satsa på. Just nu verkar de ha fortsatt stort fokus på USA.

Jag fick, tack vare diverse affärskontakter som jag har i åtskilliga länder, tag på två fabriker som har gått med på att producera denna produkt åt mig och med mitt egna varumärke och till oerhört bra priser! Vidare har jag kontaktpersoner i dessa länder som sköter direktkontakten och förhandlingarna med fabrikerna åt mig.
Så vitt jag vet är jag för närvarande helt ensam i Skandinavien om detta affärskoncept och har redan fått några intressanter. Just nu väntar jag på att en ny laddning provexemplar ska landa.

Bäst av allt? Att det faktiskt ÄR en genuint fantastisk produkt med många potentiella kunder. Simpel men genialisk och det finns alla anledning att tro att den kan sälja lika bra här som i de övriga 20 länder där den finns tillgänglig idag. Jag själv ser personligen fram emot att faktiskt kunna köpa min produkt själv här i Sverige.

Just nu har jag ett försprång, och tack vare mina språkkunskaper har jag även fått en god inblick i marknadsföringsstrategier etc . Vidare har jag, tack vare mitt breda nätverk, till självkostnad tagit mig så långt att jag i princip har min produkt för den svenska marknaden helt färdig.
Jag söker en seriös investor som skulle finna det spännande att vara den första att på allvar introducera en produkt som har stor potential i hela Skandinavien på en spelplan som för närvarande i princip är helt fri från konkurrens.
Jag söker en första investering på 350 – 400 000 kronor för produktinköp och marknadsföring.

Tack till dig som läst hela vägen! Om du tagit dig hela vägen ner hit hoppas jag även att jag väckt ett intresse och nyfikenhet kring vad det egentligen rör sig om för produkt 🙂

De som är intresserade eller har frågor är välkomna att ställa dem här i tråden eller alternativt kontakta mig på min privata mail:

[email protected]

Med varma hälsningar!

Manuel
2
Hej, jag har läst din mail och har funderat kring din affärs ide lite grann och jag kan tänka mig och investera i ditt företag självklar finnas det lite saker vi måste gå igenom innan vi kan inleda samarbete men intresse finns så att säga. MVH. Cisco
3
1
[quote="pitbull" post=45991]Hej, jag har läst din mail och har funderat kring din affärs ide lite grann och jag kan tänka mig och investera i ditt företag självklar finnas det lite saker vi måste gå igenom innan vi kan inleda samarbete men intresse finns så att säga. MVH. Cisco[/quote] Har skickat PM
3
Hej Om du har en så bra idé så tycker inte jag att du skall sälja ut den via affärsänglar utan behålla den själv. Ta kontakt med ALMI och få deras hjälp med 300-500.000kr för din expansion så slipper du att ha affärsänglar som kräver stora delar av företaget och vinsten. ALMI har möjlighet att låna dig pengarna och samtidigt ta stor del av risken genom så kallade mjuka lån. Det innebär att om det inte går som du hade tänkt slipper du betala tillbaka allt. Anledningen är att staten gett ALMI m.fl. i uppdrag att skapa fler företag i Sverige och därför är man också beredd att "riska" i nya företag! Räntan är hög men som sagt är risken låg och du behåller hela vinsten och beslutande rätten i bolaget för dig själv! Affärsänglar är för tidigt och som jag uppfattar det helt fel för dig! Kanske kan du t.o.m. klarar dig på ett första s.k. Mikrolån på 250.000kr från ALMI som är ännu enklare. Lycka till! Sverige behöver nya företagare! /Johan Olson
Business-Remedy Associates

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.