Finansiera uppstart av företag med ett snabblån

2
2
Nu är det så att jag planerar att starta upp ett företag kring en app. Jag är helt säker på att den kommer att slå igenom, men jag är långt ifrån lika säker på att banken kommer att tro på min idé. Jag behöver nämligen lite startkapital för marknadsföring av appen.

Jag har därför börjat fundera på att ta ett snabblån på 3-5000 kr. Jag har kollat en del på en sida som jämför snabblån – http://www.lanapengarfort.com/ – och där står det att i princip vem som helst kan ta ett snabblån.

Nu är det dock så att jag inte har någon fast inkomst. Tanken är att denna app ska rädda mig. Men frågan är om jag kan ta ett snabblån trots att jag inte har någon inkomst? För måste verkligen ha pengarna till denna app – för på kontot har jag bara några hundralappar.
119
Är appen helt klar och lanserad? Om inte tycker jag du ska se till så det är klart först innan du tar lån för marknadsföring. Mitt tips är att du lanserar appen utan betald marknadsföring - försök utan att köpa reklam först. Det kanske fungerar, och då har du sparat ett antal tusenlappar. Fungerar det inte kanske det inte fungerar med reklam heller, och då sitter du där med ett lån som du inte kan betala tillbaka. Så som jag har fattat det ska de flesta snabblån betalas tillbaka inom 30 dagar. Det vill till att du har en riktig killerapp om du ska gå 5000 i vinst på de 30 första dagarna. Fast jag tror inte du kommer att hinna få en utbetalning från Google/Apple inom 30 dagar heller, även om du skulle sälja så bra, så snabblån tror jag inte passar till det här riktigt. Presentera appen här på forumet så får du garanterat feedback på den! Mvh Peter
peterkorkala.se - godis24.se, japanfakta.se, faktabank.se. Håller på att starta upp e-handel på godis24.se
5
Ett tips är att ta dig fram på offentliga bidrag och stöd så länge som möjligt! Man kan klara sig en bra bit på detta vis. Själv har jag startat 3 bolag på detta vis utan att investera en enda krona av mina egna pengar. Kolla en e-boken på www.foretagsfinansiering.se för tips om vilka aktörer man ska kontakta!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.