Hjälp att börja

11
Hej! Jag ska ha en modevisning under Fishin4fashions modemässa i uppsala nästa år. Jag har räknat ut att om jag hittar någon som kan sy upp klänningarna som jag ska visa för 200kr styck så blir det 12600 (Ska ha 21 designer och alla dessa i tre storlekar).
Jag tänker kolla om det är någon som vet om man kan söka något sorts stipendium eller någon som är villig att hjälpa till i utbyte mot en % på det man säljer eller liknande.

Någon som vet vad man kan göra för att få hjälp med detta?
MVH
/ Mici
11
ingen alls?:S
/ Mici
88
Hej,[br][br]Möjligtvis kan Almi hjälpa dig men du måste åtminstone prestera något i pengar själv annars ställer dom nog inte upp. Du kan även prova en liten nyare variant, KickStarter, http://www.kickstarter.com/, men då måste du ha några bilder eller liknande och snygga till marknadsföringen.[br][br]Lycka till ![br][br][br]Häls,[br][br]
Med vänliga hälsningar

Jens Nylander
Grundare av Jens of Sweden
Grundare av JAYS
Idag grundare och VD för Proenzy (http://www.proenzy.com)
11
Bilder på vadå?:)
/ Mici
88
Något som illustrerar ditt tidigare arbete, förstår att de klänningar du refererar till inte är färdiga förrän till visningen (eller för den delen ska visas innan dess).
Med vänliga hälsningar

Jens Nylander
Grundare av Jens of Sweden
Grundare av JAYS
Idag grundare och VD för Proenzy (http://www.proenzy.com)
47
Låter som en rolig idé.[br][br]Nu vet jag inte så mycket om dig personligt, får helt enkelt fråga dig då.[br][br]Har du fast arbete idag? eller är du student? (Inkomst från CSN eller annat)[br][br]Ett litet banklån är troligtvis att rekommendera om du har ett fast arbete och kan betala av beloppet snabbt. Är du student, eller av någon anledning inte kan ta lån, eller låna av bekant - så blir det genast svårare. Men bara för att det är svårt betyder inte det att du ska ge upp!! Go get 'em girl![br][br]Panta burkar? 12600 x 2 = 25'400 50-öres pantburkar och du har din show!  :bravo
|  - A&R, founder of Dekor Records
|  - Musician, composer & producer
|  - Music industry blog

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.