Snabbt svar!!! Debitering av boendekostnad

3
Vi driver ett rivnings o saneringsföretag, normalt bor vi på hotell vid bortaarbete o då står uppdragsgivaren för kostnaden eller så fakturerar vi den. Denna gången bor vi i egen husvagn på arbetsplatsen. Hur mycket är det skäligt att fakturera för den ? Behöver svar snabbt
1165
15
Det finns väl inga schabloner för sådant, utan det är väl något ni bör ha kommit överens om innan uppdraget påbörjades, och helst bakat in i priset. Ett annat sätt att se det kan vara att ni alltid fakturerar boendekostnad motsvarande enklare hotell, och hur ni sedan bor är ingenting som uppdragsgivaren har med att göra.[br][br]Men skall man ändå föreslå något, så en kostnad motsvarande en campingstuga på närbelägen camping lär väl ingen kunna missunna er. Då handlar det om 4-500kr/dygn.
3
Tack för tipset. Grejen är den att inga hotell finns på platsen, vi jobbar nästan alltid åt samma firma och då står de för kostnaden vi gör dealerna efter hand det kan skifta från dag till dag hur många gubbar vi har på plats o var vi är. Nu vet jag ju att många byggare bor så här och undrar vad de brukar debitera.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.