Investerare SOKES

3

Jag har hittat en barn/leksak produkt i USA som inte kommit till Sverige annu. Jag har registrerat domanen och bygger nu hemsidan. Jag behover dock hjalp med kapital/marknadsforing.
Detta ar inte min branch men jag ar villig att satsa pa detta medans chansen finns.

Anna
39
Oj inte helt lätt om man inte vet mer om möjligheten. Jag vet tyvärr inte vart man bör vända sig vid sådana här situationer. Försök att få med någon du känner, som har pengar. Det är nog det enklaste. Lycka till!
3
Hej![br]Om du ska väcka något intresse här behöver du nog berätta lite mer, så som;[br]1) Hur mycket kapital behöver du och vad ska det användas till?[br]2) Har du en affärsplan? Beskriv åtminstone lite kort kalkylen (sålda enheter per månad/inköpspris/kostnad transport Sverige/tull/lager- och hanteringskostnader/kostnad leverans kund/försäljningspris mm)[br]3) Produkten finns inte i Sverige än säger du, men hur stor är risken för konkurrens? Har du ett exklusivt distributionsavtal?[br]4) Hur hanteras kravet på CE-märkning?
1616
3
Blev nyfiken här vad gäller marknadsföringen, vad i detta behöver du hjälp med?
Må väl!
12
Marknadsföring då är Google Adwords å rekommendera. Det är billigt och ger ganska bra resultat. Men det kräver ju att din hemsida är färdig. Lycka till.
44
Ojdå. Man fick inte veta särskilt mycket om ekonomi etc.[br][br]Som [b]NG[/b] skriver i ovanstående post så är detta det minsta du kan besvara på för att hitta en investerare. :)[br][br]Lycka till!
musician / composer

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.