Hewal Företagsrådgivarna

47
Jag blev kontaktad av en telefonförsäljare från företagsrådgivarna idag. http://www.hewal.se/
De skulle uppenbarligen vara väldigt bra som bollplank och kunna hjälpa till att hitta bidrag och liknande, någon som vet mer?
8
Det var visserligen evigheter sedan, men jag fick inte ut någonting alls av min prenumeration. Det fanns bara några få bidrag mm, och inget som passade min inriktning. [br]Dessutom var det gruvligt svårt att ta sig ur abonnemanget, och det slutade med att jag var tvungen att betala för ett halvår som jag inte hade tillgång till deras tjänster.[br][br]Jag undviker Hewal ända sedan dess, då jag upplevde dem som grymt osamarbetsvilliga lurendrejare..
Ingen kund är obetydlig, ingen fråga är för dum!
47
Tack! Det var precis det jag misstänkte när de började prata om prova på abonnemang och knappt sa vad det kostade annars. Han lät som en som sålde strumpor eller nått och hade inte ens kollat upp vad jag gjorde mer än sni-kod... [br][br]Hade det varit något att ha däremot hade det ju varit riktigt bra.
1165
Jag testade två månader för något år sedan, och det var ingenting att ha för mig, bara en dum korkad utgift att sätta upp på lärkontot (som börjar bli stort).
35
De ringde mig med för ett par veckor sedan. Jag googlade under samtaletsgång och hittade många som haft svårt att ta sig ur när man inte längre vill vara med. [br][br]Sen förstod jag inte riktigt vad det var de skulle hjälpa mig med? Kanske för att jag var för upptaget med att googla...  :roll:
47
Det han sa till mig var att de kunde hitta massvis med bidrag till mig och det skulle löna sig direkt..
2066
2
Är det för bra för att vara sant... osv.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
55
Ja, då trampade jag i klaveret och tackade ja till en försäljare. Visserligen är jag informerad av att det måste sägas upp inom en viss tid annars åker jag på att betala 6 månader a 2994 kr.[br][br]Nu funderar jag på att även bestrida den initiala fakturan på följande grunder:[br][br]1. I presentationen pratade Hewasls försäljare om att de säljer en bidragsanalys (och i paketet ingår även diverse annat). När jag fått fakturan och material från Hewal står ingenting om bidragsanalys med någonstans. De har alltså inte sålt det de sa att de sålde.[br][br]2. Fakturan innehöll även faktureringsavgift som jag inte fått någon information om.[br][br]Kan jag komma undan med det eller måste jag betala den första fakturan trots att de skickat något annat än det jag beställde?
2066
2
Har du skrivit på något eller godkänt ett avtal över telefon?[br][br]Hur mycket energi har du att lägga på att tjafsa med dem?[br][br]Om du inte fått vad du betalt för och inte har något emot att lägga tid på att stå för dina argument hade jag inte betalt.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
55
[quote author=Jonathan link=topic=6235.msg34559#msg34559 date=1281812554][br]Har du skrivit på något eller godkänt ett avtal över telefon?[br][br]Hur mycket energi har du att lägga på att tjafsa med dem?[br][br]Om du inte fått vad du betalt för och inte har något emot att lägga tid på att stå för dina argument hade jag inte betalt.[br][/quote][br]Hade tur, de hade 7 dagars ångertid så jag hann precis ångra. Annars hade jag nog inte orkat tjafsa för 500 kr...
2066
2
Se där.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.