hjälp med idéer/investering

2

Hej

Jag arbetar som journalist, har skrivit en del men sysslar nu mest med att producera tv. Ser mig själv som en kreativ person med mycket idéer. Jag har de senaste åren börjat utveckla flera av dom och har just nu en idé som jag tror extra mycket på. Har en färdig affärsplan och skulle nu behöva hjälp med att hitta investerare. Jag söker någon som kan, och är intresserad av att hjälpa till med detta. Några tips på var man kan vända sig?
6
Hej![br][br]Jag gissar att det är någon typ av affärsängel (riskkapitalist) som ni önskar få kontakt med? Connect Sverige är en ideell organisation som sammankopplar företag med tillväxtpotential, entreprenörer och innovatörer med finansiärer. Det kräver att du har ett aktiebolag eller planerar starta ett. [br][br]Du kan gå in på [url=http://www.connectsverige.se]www.connectsverige.se[/url] och läsa mer om deras tjänster.[br][br]Vänliga hälsningar[br]Startlinjen, Nutek
Nutek stärker näringslivet i hela Sverige genom att bidra till fler nya företag, flera växande företag och fler starka regioner. Nutek är en nationell myndighet.
32
Hej![br][br]Det kanske kan vara värt att slänga ett öga på onoterat.se, de kanske passar dig?[br][br]H/ Anders
Mvh /
Anders Granström
Lev livet nu | Internetmarknadsförare

www.boka-upplevelse.se - Köp upplevelser online
www.Levlivet.nu - Upplevelser i Stockholm
www.LevlivetDesign.se - Internetmarknadsföring
www.Pokerregler.org | www.vm-2010.se
450
www.iqube.se framförallt om du är tjej. Tjejkompis va en av 10 som de kommer hjälpa av 300 sökande.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.