Varför hittas inte hemsidan?

19
1
Vi har lagt upp en hemsida men vid googling på namnet lemonspirit (se) är det enda som dyker upp ett hostel i Brasilien. Vad fattas?
86
6
När jag söker på lemonspirit.se så dyker hemsidan upp direkt, men om jag bara skriver lemonspirit i sökrutan så får jag också träff på ett vandrarhem i Rio de Janeiro. Det beror på att de funnits längre och har således en högre trovärdighet. Det fungerar ofta så med Google, enda sättet att ändra på det är att ha trovärdig länkning, bättre innehåll och kontinuerlig uppdatering. Kanske ska ni fundera på att ändra ert namn till och med.
27
[quote="Gnulia" post=49098]När jag söker på lemonspirit.se så dyker hemsidan upp direkt, men om jag bara skriver lemonspirit i sökrutan så får jag också träff på ett vandrarhem i Rio de Janeiro. Det beror på att de funnits längre och har således en högre trovärdighet. Det fungerar ofta så med Google, enda sättet att ändra på det är att ha trovärdig länkning, bättre innehåll och kontinuerlig uppdatering. Kanske ska ni fundera på att ändra ert namn till och med.[/quote] Det stämmer det Gnulia skriver om här. Uppdatera ofta, den andra sidan har funnits längre o.s.v. Jag anser även jag du skall titta på ett annat domännamn. Du kan ju alltid ha kvar det gamla och så bara peka om det i htaccess så det hamnar på den nya. Det jag föreslår många i dagsläget är att satsa på cms som wordpress, joomla, drupal och liknande. Och sedan skriva många inlägg som sedan pingas eller länkas via ditt rss flöde. Du ordnar ganska enkelt en liknande design i wordpress. Om inte kunde jag hjälpa dig.
http://bredbandsbloggen.se -ge kritik på din internetleverantör, se vad andra tycker http://www.drivrutiner.net/program/kontor/bokforing.php - program och lösningar för bokföring
14
3
Den behöver lite handpåläggning, den behöver också ha ett antal relevanta länkar som pekar på sig. Det fattas också en del lämpliga filer, sitmap.xml mm. [url=http://www.erixonconsulting.com/sv/marknaden.htm]Läs lite mer i ämnet här[/url].

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.