Vill gärna ha era synpunkter!

5
1
Hej!
Jag håller på och bygger upp min webshop och skulle gärna vilja ha tips, idéer och synpunkter. Sidan är uppbyggd med textalk bas.

Alla synpunkter är välkomna då jag verkligen vill ha allt stöd jag kan få.
Håller just nu på med att förbättra sökmotoroptimeringen och har gjort ett par tester på Www.sokmotorkonsult.se finns en hel del kvar ;-)

www.jrshop.se
207
3
H -taggarna är bland dem viktigaste dvs. rubriker, underrubriker med hjälp av (H1 t. om H6) etc. Sedan hur pass sökresultatet på den där sidan är relevant gentemot Google eller inte det kan jag inte svara på. Resultatet var dock hyggligt.
5
1
Vet du hur man skriver in h1 - h6 i textalk ?
5
1
[quote="Jrshop.se" post=44505]Vet du hur man skriver in h1 - h6 i textalk ?[/quote] Kollar man på deras hemsida textalk.se så skriver de att h1 sätts ut automatiskt men det verkar ju inte så om man ser på sökmotortestet. http://www.textalk.se/webshop/webshopfunktioner/sokmotoroptimering-seo/automatisk-taggning-av-rubriker-h1-till-h6-taggar
207
3
Det är väl bara att ta en titt i koden, då får man svaret!?Jag är dock helt obekant med "Texttalk". /Daniel
3
för tillfället ser din webbshop lite tam ut, känslan jag får är lite opålitlig. Du bör nog uppgradera din webbshop så du kan ge designen en omgång. Ta också en titt på [url=https://www.tryggehandel.se/?sida=krav]Trygg E-handel's[/url] sida. Du bör ha telefon nr och adress utskriven på sidan, som regel vänder konsumenten när den inte ser detta utskrivet. Kolla också in större företag som bedriver näthandel och se om det är nått du saknar som dom har. /PixelAnna

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.