Undrar lite vad ni tycker om min hemsida.

20
Tjena! Har startat en liten webshop som säljer roliga, annorlunda och smarta saker. Jag undrar vad ni tycker om sidan, konstruktiv kritik är välkommen.

Sidan heter www.funkystore.se

Det är mest själva sidan i sig jag söker kritik på, men jag ber er ha överseende med att det är lite tomt med produkter just nu. Det beror på att vi precis har startat, men vi har massvis med fler produkter att köpa in och en del som också är påväg just nu. Så ha lite överseende med detta.

Vänliga hälsningar
Funkystore
www.funkystore.se
355
1
[b]Oscar I skrev:[/b] [quote]Tjena! Har startat en liten webshop som säljer roliga, annorlunda och smarta saker. Jag undrar vad ni tycker om sidan, konstruktiv kritik är välkommen. Sidan heter www.funkystore.se Det är mest själva sidan i sig jag söker kritik på, men jag ber er ha överseende med att det är lite tomt med produkter just nu. Det beror på att vi precis har startat, men vi har massvis med fler produkter att köpa in och en del som också är påväg just nu. Så ha lite överseende med detta. Vänliga hälsningar Funkystore[/quote] Jag är inte helt nöjd med bakgrunden. Tycker det blir lite "skrikigt" med vitt i shoppen. Har du möjlighet att prova en lite ljusare variant på bakgrunden alternativt aning ljusblått/grått i shoppen?
128
15
Hej, Första intrycket är positivt! :) Personligen, så skulle jag vilja halvera höjden på Funkystore-loggan och minska toppmarginalen, så att utrymmet över produkterna minskas. Döp även om sidan från start till Funkystore. Men som sagt, det övergripande intrycket är positivt!
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
20
Tack för responsen, ska beakta era åsikter vid utveckling/förändring av hemsidan. Kanske skulle man göra en undersökning på 100 personer och se vad dem känner behöver ändras på så man får ett större underlag, för åsikterna skiftar verkligen brett mellan de jag frågat just nu. De har väl sin förklaring i att vi alla är olika...
www.funkystore.se
355
1
[b]Oscar I skrev:[/b] [quote]Tack för responsen, ska beakta era åsikter vid utveckling/förändring av hemsidan. Kanske skulle man göra en undersökning på 100 personer och se vad dem känner behöver ändras på så man får ett större underlag, för åsikterna skiftar verkligen brett mellan de jag frågat just nu. De har väl sin förklaring i att vi alla är olika...[/quote] Kan ha att göra med vilken skärm du sitter framför. Här sitter jag med en 22" och bra grafik. Möjligt det ser annorlunda ut, eller till och med bättre på en ipad, mindre netbook och liknande. Ju mindre skärmen är ju mer skrikiga färger kan du använda.
20
Det du säger stämmer absolut!I ipad och iphone ser man inte bakgrunden på sidorna och därav blir bakgrunden som kan uppfattas som skrikig inte så påtaglig. Själv använder jag mycket en 15,6 tum laptop, men även en 22 tum stationär. Det som också kan påverka är webbläsaren. Sidan är snyggare i firefox än i explorer. Jobbar på det också.
www.funkystore.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.