Vad tycks om min Hemsida

7
Hej!
Jag har nyligen startat ett företag som heter Foot Point och byggt en hemsida. Jag är väldigt nyfiken på vad andra tycker om in hemsida. Snälla och kommentera vad ni tycker om min hemsida.

www.footpoint.se

MVH
Sigge
321
Hej![br]Sidan duger, men du skulle vinna på att anlita en duktig copywriter för att skriva om dina texter. [br][br]Lycka till med företagandet!
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
7
Hej![br]Jag undrar om det är någon som vet var man kan hitta en copywriter som kan hjälpa mig att skriva om mina texter på min hemsida?[br][br]www.footpoint.se[br][br]MVH[br]Sikau Tran
321
Google, min vän!
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
20
Hejsan.[br]Jag vill ge lite feedback då jag dagligen arbetar med hemsidor.[br][br][b]Färgval:[/b][br]Tycker att färgvalet är underbart, härligt med en sida som har samma toning i färgen vart man än är! Dock tycker jag du ska ändra på de röda rubrikerna! Använd någon mörkblå eller liknande.[br][br][b]Menyer:[/b] [br]Jag får inte riktigt grepp om vad man ska trycka på! En hemsida ska vara kortfattad gällande menyer. När jag själv kollar runt blir jag kanske fundersam på vart jag ska trycka. Oftast så är login, kundvagn och kassa det sista en besökare behöver veta! Vilket gör att de är mindre än vad huvudmenyn ska vara![br][br][b]Logga:[/b][br]Gör den kraftigare och mer tilltalande! Just nu e den ganska osägande![br]bakgrundsfärgen till loggan är #e4ebf1 men endå anväds färgen #dfe8ed bakom den röda punkten. Detta är inte fint ![br][br][b]Text:[/b][br]Håller med tidigare talare. Tyvärr gillar jag inte 按摩鞋垫 det är inget man är intresserad av som svensk besökare.[br][br][b]Positivt:[/b][br]Färgvalet mycket bra och enkelt... snygga och enkla ramar. Bra att ha en sidkarta på en sådan stor sida. Bra sökfuntion. Enkelt system som inte alls är jobbigt för användaren ![br][br]Hoppas detta gav dig lite att tänka på.
[center][color=red] | Lista på hur du syns gratis på internet | [/color] [color=#a70707]
Dataservice [/color] - [color=#a70707]Fjärrsupport[/color] - [color=#a70707]Webbyrå[/color] - [color=#a70707]Föreläsningar[/color]
| DataExpressen  |
[/center]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.